Heeft u deze zomer tuinkussens op maat gekocht? Dan liggen de kussens er waarschijnlijk prachtig bij. Het liefst zou u ze zo lang mogelijk zo nieuw en mooi willen houden, nietwaar? Daarvoor is het wel belangrijk dat u de tuinkussens goed onderhoudt. Vaak kunnen vlekken meteen worden weggeveegd. In ernstigere gevallen kunt u vaak ook de kussens in de wasmachine stoppen of anders met de hand wassen. Ontstaan er hardnekkige vlekken of zelfs schimmels? Dan kunt u een oplossing maken van bleekwater, zachte zeep en schoon water en laat deze intrekken in de tuinkussens. Overigens zijn veel tuinkussens op maat gemaakt van waterafstotende stoffen. Daardoor zijn ze dus sowieso al beschermd tegen regen, maar vaak ook tegen olie, inkt, zeewater/chloorwater en huidvet. Vaak zijn ze voor jarenlang bespaard en met het nodige onderhoud kunt u lang blijven genieten van uw tuinkussens op maat.  

Verschillende soorten tuinkussens op maat bestellen

Bent u van plan om tuinkussens op maat te bestellen? En weet u al hoe uw kussens eruit moeten gaan zien? Hoe groot ze moeten zijn? En heeft u nog speciale wensen? Met de ontelbare opties van de specialist kan het allemaal. Zo zijn deze kussens verkrijgbaar in verschillende vormen. Zo worden er bijvoorbeeld zitkussens, rugkussens en plofkussens verkocht. Iedere klant heeft andere wensen en daarom kunnen al deze soorten tuinkussens geheel op maat worden gemaakt. Zo kunt u doorgeven welke afmetingen de kussens moeten hebben en in welke kleur u ze graag geleverd krijgt. U bent er dan zeker van dat de tuinkussens die u uiteindelijk bestelt, precies zijn zoals u graag wilt. Het op maat laten maken van tuinkussens kan worden gedaan voor een scherpe prijs door een specialist.

Hoe worden tuinkussens op maat gemaakt?

Jammer genoeg zijn er nog veel mensen die gewoon naar het tuincentrum gaan om hun tuinkussens te kopen. Dat is zonde, want deze tuinkussens zijn nooit voor u op maat gemaakt. Zo eindigt u altijd met een tuinkussen dat niet volledig aan uw wensen voldoet. Investeer daarom in op maat gemaakte tuinkussens. Afwijkende vormen, kleuren of andere specificaties; alles is mogelijk. Het begint bij het kiezen van het type en formaat kussen. Daarna kunt u een stof uitkiezen. Daarvan kunt u eerst een stofstaal ontvangen, zodat u zeker weet dat het is wat u wilt. Er zijn veel kleuren waar u voor kunt kiezen. Ook wat betreft de afwerking van uw tuinkussens op maat kunt u uw voorkeuren doorgeven.