De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Groen kunstgras

Kunstgras

Wat dacht u van de volgende omschrijving:

  • minimaal onderhoud
  • zeer kindvriendelijk
  • geschikt voor balkon/dakterras
  • zacht grassoort

Dit zijn toch eigenschappen van kunstgras om bij weg te dromen? Wij van vario-kunstgras.nl leveren allerlei soorten kunstgras voor alle mogelijkheden waarop u dit nodig zou kunnen hebben. Dus als u een gebruiksvriendelijk gazon wilt aanleggen kunt u onze hulp inschakelen. Maar ook voor totale voetbalvelden of hockeyveleden zijn wij bereid om dit voor u in een handomdraai aan te komen leggen. Al sinds 2006 leveren wij kunstgras hier in Nederland van het allerhoogste niveau, “Masters in Green” genaamd. Dat komt door onze hoogwaardige kwaliteit van onze producten en diensten die we combineren met uitstekend projectmanagement.

Groen kunstgras

En dat is logisch, kunstgras dient groen te zijn om zo een mooi beeld van echt gras te creëren waar u lang plezier mee kunt beleven. Het gras van tegenwoordig is van zeer goede kwaliteit en lijkt totaal niet meer op die plastic rotzooi van vroeger. Toen kon je bij een sliding nog je been openhalen en een fikse brandwond verwachten. Dat is gelukkig al lang niet meer zo. Het voelt tegenwoordig zacht aan en is afhankelijk van de hoogte en textuur geproduceerd. Zo is er voor elk doeleinde wel een aparte kunstgras soort op de markt die wij natuurlijk allemaal voor u op voorraad hebben liggen.

Voor particulieren, bedrijven en de overheid

Ons maakt het niets uit voor wie wij werken. Kunstgras zit in ons bloed, dus we komen dit altijd vol passie bij u aanleggen. Bekijk op onze site alle soorten die er zijn en tevens de doeleinden waarvoor u dit geweldige materiaal kunt gebruiken. U zult absoluut niet teleurgesteld zijn in wat u hier aantreft dus hopelijk verzameld u genoeg moed om eens contact met ons te leggen voor een vrijblijvende offerte.

http://www.vario-kunstgras.nl/

Gerelateerde artikelen

Schitterende daken voor schitterende huizen

Badkamer ideeën

Waar gaat de Nederlander deze zomer heen?