Door een bedrijfstuin aan te laten leggen door een vakkundige hovenier Dongen, creëert een bedrijf een uniek visitekaartje. Groenservice de Moeren is een dergelijk bedrijf dat de wensen vertaald naar een mooi tuinontwerp. Vaak stellen organisaties specifieke eisen aan het exterieur. Zo mag het onderhoud niet veel tijd en geld kosten en dient de tuin dus veelal zelfonderhoudend te zijn. Bij veel organisaties ziet men dan ook een stenen omgeving. Dit is niet altijd nodig, een hovenier Bavel kan namelijk een tuin aanleggen met planten die geen extra zorg nodig hebben. Ook het plaatsen van een boom maakt verschil in de perceptie van het gebouw.

Een duurzaam nieuwe tuin met hovenier Bavel

Steeds meer mensen gaan voor duurzaam als zij een nieuwe tuin willen, Groenservice de Moeren kan als erkend hovenier Bavel uw tuin op een ecologisch verantwoorde manier aanleggen. Tegenwoordig wordt ook vaak gekozen voor eetbare planten in de tuin. Een moestuin biedt dan uitkomst. Als hovenier Dongen bespreekt men de favoriete producten en legt dan de tuin aan. Wie wil nu niet gebruikmaken van verse groente of vers fruit van eigen bodem. Het schijnt lekkerder te smaken doordat alles eigenhandig wordt gekweekt. Daarbij biedt een fruitboom in de tuin in de lente mooie bloesem en in de winter fijne beschutting.

Particuliere klanten en advies ook mogelijk

Particulieren kiezen er ook steeds vaker voor om de tuin aan te laten leggen door een specialistische hovenier Bavel. Hierdoor wordt in een keer een droomtuin gecreëerd waar in genoten kan worden. De tuin wordt een uniek kenmerk van een huis en draagt de stijl uit van de huidige bewoner. In sommige woonwijken wordt gekozen voor een tuin die aansluit op de wijk. Zo krijgt de buurt een uniforme uitstraling en krijgt men het idee in een parkomgeving met veel groen te wonen. Een hovenier Dongen speelt hier op in door uitgebreid de mogelijkheden te bespreken en een advies op maat aan te bieden.

https://groenservicedemoeren.nl/