De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Droom lekker verder op houten picknicktafels

Doe je ogen dicht en stel je dit voor: een prachtig landgoed met grote, groene gazons. Perfect bijgehouden door een legertje vakkundige tuinlieden. Er omheen fantastische borders met uitbundig bloeiende bloemen in je lievelingskleuren. Je kunt ze gaan plukken, maar eigenlijk hoeft het niet. Zo bij elkaar bloeiend in de border zijn ze tenslotte op hun mooist.

 

Je zit op een groot terras te genieten van de zon aan één van de twee prachtige, houten picknicktafels. Als je omkijkt zie je het huis van je dromen. Een grote, ouderwetse villa met een houten gevel en een vriendelijk, breed balkon. Je weet dat er een ruime woonkamer is, een televisiekamer, een computerkamer, drie luxe badkamers en genoeg slaapkamers om onverwachte gasten een riant onderkomen te kunnen bieden. In de kelder liggen de beste wijnen na te rijpen. Ergens op roepafstand bevindt zich een trouwe bediende die, zodra je daar behoefte aan hebt, binnen een minuut ter plaatse is om aan al je wensen te voldoen. Maar nu heb je even niets nodig…

 

Doe je ogen maar weer open; het is natuurlijk maar een onbereikbare droom. Dat enorme huis, die tuinlieden, de vele kamers en badkamers, dat enorme terras met die twee picknicktafels. Maar wacht eens. Die fraaie houten picknicktafels zijn helemaal niet zo onbereikbaar. Je vindt ze gewoon op www.jaapdevriesermelo.nl/tag/picknicktafel/. Stoere tafels van plakken hout die zo van de stam gezaagd zijn. Tafels om sommige dromen uit te laten komen.

http://www.jaapdevriesermelo.nl