Een deurmat beschermt heel goed tegen vocht en zorg ervoor dat de vloeren niet nat worden, wat weer vloerbeschadiging voorkomt en het houd ook nog een vuil tegen.

 

Vocht

 

Vocht is heel erg slecht voor vloeren, helemaal als de vloer van hout is en het meeste vocht komt door natte schoenen. In Nederland is het gebruikelijk, om met je schoenen naar binnen te lopen en het regent ook nog eens heel vaak in Nederland. De combinatie zorg ervoor dat de vloeren nat worden, wat dan weer hele nadelige gevolgen kan hebben. Door een deurmat aan te schaffen kan je dit voorkomen. Een deurmat is ook helemaal niet zo duur en het houd naast het vocht ook het vuil tegen zodat het huis wat schoner blijft.

 

Binnen deurmatten

 

Er zijn ook hele mooie deurmatten voor binnen het huis en met de mooie designs van tegenwoordig, kunnen ze haast niet ontbreken in het moderne huis. Je ziet vaak niet eens dat het om een deurmat gaat, omdat het zo mooi en trendy is. Vooral de lopers zijn heel erg mooi in het huis, dit zijn wat langere deurmatten. Het is een soort kruising van een deurmat en een vloerbedekking. Het past dan ook heel mooie bij het interieur van elke huis.

http://www.deurmatshop.nl/