Het is aan te raden om je centrale verwarming in Antwerpen en Zoersel goed te onderhouden. Weet je waarom? Er zijn verschillende voordelen aan verbonden. Zo verbruikt een goed onderhouden centrale verwarming minder energie en stookt hij beter. Om kosten te besparen is het aan te raden om naast het verplichte onderhoud ook tussentijdse onderhoudsbeurten uit te voeren. De frequentie van de verplichte onderhoudsbeurten voor zowel particulieren als bedrijven hangt af van het type cv-installatie. Een centrale verwarming op gas moet twee keer per jaar nakeken worden en een centrale verwarming die op stookolie of vaste brandstof werkt, moet jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen. Bij Centrale Verwarming Ielegems kan je terecht voor onderhoud van de centrale verwarming in de omgeving van Antwerpen en Zoersel. De installateurs gaan altijd prijsbewust te werk.

Denk naast de centrale verwarming in de omgeving van Zoersel ook aan een juiste thermostaat

Waar zouden we zijn zonder thermostaat? Als je het warm krijgt, draai je hem wat terug en de temperatuur daalt meteen. En wordt het toch wat frisjes? Dan draai je de thermostaat toch gewoon weer omhoog? Zo heb je altijd de perfecte temperatuur in huis. De temperatuur die als aangenaam beschouwd wordt, heet de referentietemperatuur. De woonkamer wordt doorgaans gebruikt als de referentiekamer. Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden. Ten eerste kan je kiezen uit een thermostaat met of zonder kabels. Het voordeel van een thermostaat zonder kabels is dat deze op elke gewenste plaats geïnstalleerd kan worden. Een zuinige optie is een weersafhankelijke regeling. Deze thermostaten werken met een buitenvoeler. Wanneer het buiten kouder wordt, reageert de centrale verwarming sneller zodat het minder snel koud wordt in de woning. Een andere optie is om via je smartphone de temperatuur te regelen. Dankzij WiFi- bediening kan je waar dan ook de temperatuur nauwkeurig bedienen. Bij Centrale Verwarming Ielegems werken erkende installateurs die beschikken over vakkennis over thermostaten, maar ook over de centrale verwarming in de omgeving van Zoersel en Antwerpen.

Duurzaam wonen met een centrale verwarming van Vaillant in de omgeving van Antwerpen

Draag jij ook graag jouw steentje bij aan een beter milieu? Dan wil jij natuurlijk je woning op een zo duurzaam mogelijke manier verwarmen. Kies daarom voor een Vaillant centrale verwarming. Dit is één van de meest milieuvriendelijke fabrikanten van verwarmings- en airconditioningtechnologieën. Speciaal voor milieubewuste gezinnen is de aroTHERM ontwikkeld. Naast duurzaam, is de deze warmtepomp zeer zuinig en bespaar je tot 25% op energieverbruik omdat de pomp gratis beschikbare energie door middel van een koelmiddel uit de buitenlucht haalt. Vervolgens verdampt de opgewarmde koelvloeistof en wordt in een compressor samengedrukt. De temperatuur stijgt en de hete stoom gaat naar het verwarmingscircuit. Daarnaast is de compacte aroTHERM gemakkelijk te plaatsen in zowel een bestaande woning of nieuwbouwhuis en is fluisterstil. Een gespecialiseerde installateur in de omgeving van Antwerpen, Centrale Verwarming Ielegems genaamd, is gespecialiseerd in het plaatsen van de centrale verwarming in de omgeving van Antwerpen en Zoersel.