Na het hele internet te hebben afgezocht naar de mooiste houten vloeren van Veenendaal (klik hier voor de website), lukte het ons maar niet om de beste aanbieder op dit gebied te vinden. Uiteindelijk zijn wij ook verschillende showrooms gaan bezoeken in de omgeving van Veenendaal om erachter te komen welke vloer het beste bij ons past. Wij waren er al wel vrij snel zeker van dat wij graag een houten vloer wilden. Van vrienden hoorden wij namelijk al dat deze vloer mooi binnen ons huis zou passen en wij hebben ons hier toen al op gefocust. Na contact met kennissen van ons, werden wij gewezen op Ambifloor in Veenendaal. Doordat wij nieuwsgierig werden door de positieve verhalen, zijn wij een kijkje gaan nemen op de website en al snel waren wij verkocht. De persoonlijke service waarmee wij werden geholpen door Ambifloor, was werkelijk onvoorstelbaar!

 

Verschillende soorten houten vloeren in Veenendaal

 

Na deze erg goede ervaring, kunnen wij u wel vertellen dat u de mooiste houten vloeren van Veenendaal bij Ambifloor vindt. In eerste instantie wisten wij nog niet goed wat voor soort houten vloer wij nu echt precies wilden. Wij werden door Ambifloor uitgenodigd om het hier samen met hen over te hebben. Zij vertelden ons dat er eigenlijk vier soorten houten vloeren bestaan: massieve houten vloeren, multiplanken vloeren, lamelparket en parketvloeren. Wij kregen elke vloer uitvoerig te zien en er werd steeds verteld wat de voor- en nadelen van iedere vloer was. Uiteindelijk kregen wij van iedere vloer een klein stukje mee om te kijken wat het beste binnen ons huis zou passen. Wij maakten eerst een selectie van drie vloeren en zijn later aan vrienden gaan vragen wat zij het beste vonden passen. Aan de hand daarvan hebben wij uiteindelijk een vloer kunnen kiezen, waar wij nog steeds ontzettend blij mee zijn!

 

De persoonlijke aandacht is echt ontzettend fijn!

 

Wij raden een houten vloer van Ambifloor zeker aan. De persoonlijke aandacht is echt ontzettend goed en heeft ons erg geholpen in het kiezen van een houten vloer, dat perfect binnen ons interieur past. Wij hopen dat Ambifloor nog veel meer mensen blij mag maken met een houten vloer in Veenendaal en de verre omgeving!