De kamervraag
Image default
Woning en Tuin

Bouwbedrijf Enschede

Bouwbedrijf Enschede

Een tijd geleden stelde mijn man voor om eens contact op te nemen met bouwbedrijf Enschede voor het inwinnen van informatie over het laten bouwen van een nieuw huis. Wij hebben vorig jaar een aanzienlijk geldbedrag gewonnen bij de Staatsloterij en omdat wij al jaren in een krakkemikkig huisje woonden besloten wij om bouwbedrijf Enschede te vragen om een nieuwe woning voor ons te zetten. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, daarvan was bouwbedrijf Enschede zich heel erg goed bewust. Gelukkig maar dat bouwbedrijf Enschede vaker met dit bijltje gehakt heeft en dat zij alles weten wat er nodig is om een nieuw huis te bouwen. Dit is iets waar wij leken vaak wel heel veel vanaf denken te weten maar wat in praktijk vaak zelden zo is. Zo hoorde ik laatst van een man die zelf zijn huis wilde bouwen, dat hij zo eigenwijs was tijdens het bouwproces dat hij bij het afbouwen van zijn nieuwe stulp erachter kwam dat zijn fundering helemaal verkeerd was aangelegd. Hierdoor was zijn huis eigenlijk op een soort drijfzand gebouwd. Een samenwerking met bouwbedrijf Enschede had dit dus kunnen voorkomen. Bouwbedrijf Enschede heeft namelijk al tal van woningen gebouwd en weet waar ze op moeten letten wanneer ze zo’n project aangaan. Het heeft dus tal van voordelen om met een specialist in zee te gaan. Mensen denken wel vaak dat dit duur is maar wanneer je de kosten tegen de baten afweegt dan komt al heel snel naar voren dat je eigenlijk alleen maar profiteert van de kennis van een vakman. Dit betekent dus dat je aan het einde van de rit een veel beter huis hebt staan waar je dus nog vele decennia woonplezier in zult ervaren. Dit is toch waar je naar op zoek was? Waarom zou je dan zelf nog lopen rommelen?

Bouwbedrijf Enschede levert kwaliteit

Het is natuurlijk overbodig om te zeggen dat wanneer je er voor kiest om een eigen woning te laten bouwen dat je dan gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij bouwbedrijf Enschede zit dit altijd goed. Al vanaf het eerste gesprek werd ons duidelijk dat bouwbedrijf Enschede alles in het werk stelt om de klant tevreden te houden. Dit betekent dat zij goed luisteren naar de wensen van de klant en waar nodig ingrijpen wanneer zij denken dat de plannen onrealistisch of onhaalbaar zijn. Wat dat betreft heb je dus ook aan bouwbedrijf Enschede een hele goeie. Mijn vrouw is iemand die van nature nogal onzeker is en die zich graag laat leiden door iemand met verstand van zaken. Zij vertrouwde bouwbedrijf Enschede helemaal en dat stelde mij ook heel erg gerust. Meestal als zij ergens een goed gevoel over heeft dan zit het ook altijd wel snor. Uiteindelijk bleek dit ook helemaal het geval te zijn. Wij zetten onze handtekening onder het contract en de bouw kon beginnen. Bouwbedrijf Enschede zou voor ons in een aantal maanden tijd een prachtige woning realiseren en dat voor veel minder geld dan ons budget bevatte. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen want op die manier konden wij wat duurdere nieuwe meubelen kopen. Wij hebben de indruk dat de klant bij bouwbedrijf Enschede altijd koning is, wat hij of zij ook van ze vraagt. Onze wensen waren ook tamelijk exotisch en hadden heel erg duur kunnen uitvallen wanneer dit bedrijf ons niet zo vriendelijk te woord had gestaan. Wij kunnen dan ook niet anders zeggen dan dat wij enorm tevreden zijn over de service die wij bij dit bedrijf hebben mogen ervaren. Voor iedereen die ook een betrouwbare aannemer zoekt zouden wij willen zeggen: neem contact op met deze firma!

Een prachtige nieuwe woning

Nadat wij bij bouwbedrijf Enschede tot een overeenkomst waren gekomen is de bouw van ons nieuwe woning al heel snel van start gegaan. Bouwbedrijf Enschede is geen firma waar ze zoden laten groeien over de opdrachten die ze hebben binnengehaald. Wij waren nog maar net de deur uit of de eerste heipalen werden al in de grond geslagen. Dat heeft er dan ook voor gezorgd dat wij binnen een aantal maanden ons huis, gebouwd door bouwbedrijf Enschede, konden gaan verven en inrichten. Wij hadden niet verwacht dat de bouw zo snel zou gaan verlopen. Je hoort wel eens van die verhalen over bouwprojecten die alsmaar uitlopen en waar je uiteindelijk alleen maar radeloos van wordt. Wij kunnen ons echter niet voorstellen dat dit ook het geval zou kunnen zijn bij bouwbedrijf Enschede omdat:

  • zij zich strikt aan de afspraken houden
  • zij allemaal vakmensen in dienst hebben die op tijd ingrijpen wanneer dat nodig zou zijn
  • dit bedrijf zoveel ervaring heeft dat zij niet snel meer misschattingen maken

Kortom, we hadden bij bouwbedrijf Enschede te maken met een grote groep mensen die niet alleen allemaal vakmensen in hart en nieren waren maar die ook nog eens van zowel de hoed alsook van de rand weten. Daardoor kun je er als klant geheel zeker van zijn dat jouw nieuwe woning een prachtig kasteeltje wordt en dat je je dus geen zorgen hoeft te maken. Wij hebben dan ook geen seconde wakkergelegen tijdens het gehele bouwproces en wij kijken dan ook met een uitermate tevreden gevoel terug op de samenwerking met deze firma. Mocht u ook een huis willen laten bouwen dan raden wij u dit bedrijf zeer aan. Het is ons, zoals u heeft gelezen, zeer goed bevallen. Wij zijn tevreden!

http://www.bouwbedrijfhaarhuis.nl/bouwbedrijf-enschede/