Een badkamerkast of in een grotere badkamer ook meerdere badkamerkasten mogen niet ontbreken in de badkamer. Dat kan in de vorm van een wastafelonderkast, bij voorkeur met lades omdat deze erg makkelijk toegankelijk zijn, maar ook een halfhoge of hoge kast in combinatie een enkele of dubbele wastafel is natuurlijk mogelijk. Indien er genoeg ruimte in de badkamer beschikbaar is kan men zelfs overwegen om naast de wastafelonderkast ook een (half)hoge kast op te hangen voor het creëren van nog meer extra bergruimte. Vooral de hoge badkamerkast is daarbij zeer praktisch, daar kunt u alle kleine spulletjes in opbergen zodat u deze niet meer voortdurend hoeft mee te nemen als u gebruik gaat maken van de badkamer. Voor een badkamerkast is niet echt heel erg veel extra ruimte nodig zodat deze al gauw in de ruimte op te hangen of te plaatsen is.

Hoge badkamerkast

Dergelijke hoge of halfhoge badkamerkasten zijn ideaal voor het opbergen van allerlei praktische zaken die u regelmatig nodig heeft. Bijvoorbeeld handdoeken, washandjes of toiletartikelen. Bovendien zijn de kasten zeer goed geschikt als opslagplaats voor medicijnen. Zeker wanneer het een gezin betreft met kleine kinderen is een dergelijke hoge opbergplaats ideaal om medicijnen goed op te bergen en zo te beschermen tegen onbedoeld gebruik. Bij enkel lage deuren in een badkamer onderkast kunt u eventueel ook een kinderbeveiliging tegen het openen van de deurtjes op de kast aanbrengen.

 Wastafelonderkast

U kunt kasten voor de badkamer in een showroom kopen maar op de website van Sani-bouw is ook een digitale badkamershowroom ingericht waar u in een 3D omgeving met zelfs een 360° view deze producten voor badkamers en het toilet kunt bekijken. Hiermee is het beoordelen van een badkamermeubel op uiterlijk en vormgeving ook prima mogelijk om deze vervolgend direct in de webshop van Sani-bouw te kunnen bestellen. Met behulp van het selectieprogramma kunt u zoeken op merk, serie, afmetingen en uitvoeringen zodat u snel en gemakkelijk het voor u passende meubel kunt selecteren. Alhoewel we veel producten direct uit voorraad kunnen leveren zijn de keuzemogelijkheden bij wastafelonderkast en –meubelen zo divers dat eigenlijk altijd een bepaalde levertijd hebben. Deze is afhankelijk van het merk en het model, sommige afmetingen komen nu eenmaal vaker voor en zijn dan ook eerder leverbaar dan de afwijkende maten die vaak pas na bestelling worden geproduceerd.

Badkamerkast online bestellen

Met betrekking tot de uitvoering van de badkamerkasten die je kunt kopen vindt men een breed scala aan mogelijkheden. Wastafelonderkasten of hangkasten kunnen gemaakt zijn van metaal, kunststof of hout waarbij deze laatste waarschijnlijk het basismateriaal is in 99% van de gevallen, hetzij als massief hout, fineer of mdf met een folie, melamine of spuitwerk als afwerking. Als afwerking is vooral de natuurlijke uitstraling van hout erg populair omdat ze de badkamer een warme uitstraling meegeven en daarmee een behaaglijke sfeer oproepen. Alle genoemde afwerkingen zijn goed bestand tegen vocht, waar je bij het douchen of het gebruik van het ligbad, nu eenmaal mee te maken hebt. Een badkamerkast of wastafelonderkast koopt u heel gemakkelijk online in de webshop van Sani-bouw. Mocht u een badkamermeubel of advies daarover nodig hebben kunt u doordeweeks tot ’s avonds 22:00 contact opnemen met onze klantenservice.

http://www.sani-bouw.nl