Complete badkamers

Niets is fijner dan complete badkamers bewonderen en inspiratie op te doen. Bij sanitairtotaal.nl kan dit allemaal en vervolgens kan u de gewenste spullen gewoon bestellen via onze webshop. Dankzij onze voortreffelijke service kan u bij ons diverse sets samenstellen. Wij zijn importeur en leverancier van diverse sanitair producten van de beste kwaliteit. In ons assortiment zitten verschillende stijlen in meerdere prijsklassen. Iedereen kan complete badkamers samenstellen via onze website. Hierbij willen wij u graag een handje helpen. Dit doen wij door middel van diverse hulpacties op de webshop. Zo krijgt u bij een meubel of andere badkamerproduct tevens de artikelen te zien die hiermee mooi te combineren zijn. Mocht het voor u toch te ingewikkeld zijn om aan de hand van de complete badkamers op onze website uw bestelling te maken, dan kan u altijd terecht bij onze medewerkers. Ook voor advies en service staan wij voor u klaar. Ook wij vinden dat onze klanten tevreden moeten blijven. Dit kan natuurlijk alleen maar als zij geheel naar tevredenheid hun badkamerartikelen hebben uitgezocht. Naast kwaliteit is natuurlijk de maat en uiterlijk ook belangrijk. Wij verkopen diverse sanitair merken en zorgen ervoor dat alles in goede staat bij u geleverd wordt. Naast complete badkamers leveren wij ook de losse artikelen. Dit is ideaal als u alleen maar een badkamermeubel wilt vernieuwen.Voor alles wat u nodig heeft kunt u terecht bij Sanitairtotaal. Voor de beste merken, de ideale prijzen gepaard met een uitstekende dienstverlening. Onze medewerkers willen niets liever dan de beste producten leveren en u adviseren in de aankoop van uw badkamerartikelen. Gelukkig kan u zonder problemen gebruik maken van de vakmensen die bij ons in dienst zijn. Maar kijk eerst eens op uw gemak naar onze sanitair collectie voor complete badkamers op onze website. Wellicht helpt het u al voldoende om een goede badkamerset samen te stellen.

Bekijk complete badkamers om te vergelijken

Als eerste zijn de complete badkamers een goede inspiratiebron om vervolgens daaruit zelf uw eigen smaak toe te passen. Wij verkopen ook volledige badkamersets. Voorbeelden hiervan zijn de badkamermeubelsets die bestaan uit:

 • wasbak
 • spiegel
 • kastjes
 • badmeubel
 • kraan

Wanneer u klikt op een dergelijke set, dan verschijnt niet alleen de informatie daarover, maar daarnaast ook suggesties voor andere modellen en sets. Deze artikelen zijn dan enigszins het zelfde als de set die u uitgekozen had. Dit kan u weer op nieuwe ideeën brengen. Zo proberen wij mensen toch te stimuleren zelf hun artikelen te zoeken naar aanleiding van de complete badkamers. Het is natuurlijk plezieriger om zelf de meubels samen te stellen en uw eigen creativiteit er in te steken. Hierdoor straalt uiteindelijk de ruimte uw eigen persoonlijkheid en smaak uit. Misschien bent u iemand die zelf liever de badkamerproducten bij elkaar wilt zoeken, in plaats van gebruik te maken van complete badkamers. In dat geval is onze vergelijkingsfunctie ideaal. U vinkt het hokje ‘Vergelijk’ aan en dit artikel belandt direct in een overzicht waarin nog een aantal andere artikelen geplaatst kunnen worden. Vervolgens ontstaat er een overzicht waarin u de kenmerken van deze artikelen kan lezen. Zo ziet u in een oogopslag de verschillende maten, prijzen en materialen. Daarnaast is ook de afbeelding te zien en kan u niet alleen de informatiemaar ook het uiterlijk goed vergelijken. Op deze manier willen wij onze klanten een totaalplaatje geven van de complete badkamers in onze collectie en de mogelijkheden. Indien u een op zichzelf staand artikel aan het bekijken bent, dan verschijnen er ook vanzelf suggesties voor accessoires, spiegel en kranen voor complete badkamers. Daarnaast geven wij ook per categorie weer subcategorie waardoor u uw zoekopdracht verfijnen. Zo heeft u bij de badkamermeubels de volgende opties:

 • Aantal gebruikersplaatsen: 1 persoon en 2 personen
 • Uitvoering meubel: staand/hangend
 • Breedtereeks
 • Kleur

Per categorie is het verschillend hoe u de zoekopdracht voor complete badkamers kan verfijnen. Zo heeft de categorie Wastafels enkel subgroepen met daarin de aanvullende producten of modellen, bijvoorbeeld:

 • Waskommen
 • Fonteintjes
 • Fonteinsets
 • Handdoekhaakjes
 • Zeepdispensers

Dit is maar een selectie van alle keuzemogelijkheden voor complete badkamers op onze website. We hebben het nog niet eens over onze verschillende merken waar u uit kan kiezen. Dit zijn:

 • Plash
 • Mocoori
 • Varono
 • Villeroy & Boch
 • Grohe
 • Sphinx
 • Geberit
 • Vega

Voor de laatste vijf zijn afzonderlijke pagina’s ingedeeld waarin u informatie kan lezen over het merk en een lijst ziet met de producten die u via Sanitairtotaal.nl kan kopen.

Bezoek onze showroom

Bent u al helemaal geïnspireerd door de complete badkamers op sanitairtotaal.nl? Kom dan de meubels ook eens met eigen ogen bewonderen in onze showroom. Hier hebben wij alle meubels uitgestald. Reken maar dat u uw ogen uitkijkt in onze showroom van meer dan 2000 vierkante meter. Al onze artikelen staan hier tentoongesteld, van whirlpools en stoomcabines tot aan de kranen voor uw wastafels en badmeubelen. Naast het bekijken van ons uitgebreide assortiment, heeft u ook de mogelijkheid om een adviesgesprek aan te gaan met een van onze medewerkers. Mocht u uiteindelijk al uw meubels gekozen hebben, dan kan u ze naar alle waarschijnlijkheid zelfs direct meenemen na de bestelling. Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag vanaf de ochtend tot eind van de middag geopend. De exacte openingstijden en het adres staan vermeld op onze website. Mocht u helaas niet de mogelijkheid hebben onze showroom te bezoeken maar wilt u toch advies omtrent complete badkamers? Dan kan u altijd telefonisch contact met ons opnemen voor deskundig badkameradvies.

http://www.sanitairtotaal.nl/nl/complete-badkamers/