Alles van Bridgewater

Wilt u uw huis graag wat sfeervoller maken? Hebt u al leuke schilderijen opgehangen, mooie planten neergezet en een heerlijk zacht tapijt op de vloer gelegd? Er ontbreekt nog iets, namelijk een lekkere geur. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Bridgewater kaars, die heerlijke geuren verspreidt door uw hele woning? Bent u bang dat Bridgewater heel duur is? Dat u hier erg veel geld voor neer moet tellen? Wij snappen natuurlijk maar al te goed dat u er geen zin in hebt om diep in de buidel te tasten voor producten van Bridgewater. Daarom zijn wij u graag van dienst in onze Bridgewater Webshop, waar u voordelig kunt winkelen. Bij ons zijn de Bridgewater artikelen een stuk goedkoper dan bij de concurrent. Dus u bent een dief van uw eigen portemonnee als u deze niet bij ons aan gaat schaffen. Dus denkt u aan een lekker geurtje voor op de wc? Of juist voor in de keuken? Bij ons vindt u voor ieder wat wils. Bridgewater heeft talloze geuren, de ene zal u nog meer bekoren dan de anderen. Kortom, wij zijn van alle markten thuis en hebben werkelijk geen nee te koop. Daar kunt u zeker van op aan. Wilt u eerst van de hoed en de rand weten voordat u definitief uw keuze op Bridgewater laat vallen? Schroom dan niet en neem een contact met ons op. Aarzel niet langer en vul het contact formulier op onze website in. Dan krijgt u zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vraag. En zeg nou zelf, dat is toch wel zo prettig, dat u direct weet waar u aan toe bent? Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten te allen tijde voor u klaar om u van informatie te voorzien. Zij weten precies hoe de vork in de steel zit en vertellen u graag meer over de artikelen in onze webwinkel.

Doe uw inkopen bij de Bridgewater Webshop

Wilt u weten wat wij allemaal in ons assortiment hebben? Neem dan even een kijkje in de onderstaande opsommingen. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het wel voor u in de aanbieding. Bridgewater biedt:

 • geurkaarsen
 • geurolie
 • geurzakjes
 • diffusers

Kortom, ook voor u zit er altijd wel iets tussen. Houdt u van lekkere geuren, maar bent u niet zo van de geurolie? Vindt u zo’n brandertje maar niets? Dan kiest u toch gewoon voor een geurzakje? Dat kunt u gewoon in de slaapkamer neerleggen, voor een heerlijk geurenfestijn. Dan is het elke avond weer een feest om in bed te kruipen. Natuurlijk kunt u zo’n zakje ook tussen de lakens in de kast leggen. Deze beginnen dan ook lekker te ruiken. Als u eenmaal voor de Bridgewater geuren hebt gekozen, dan wilt u naar alle waarschijnlijkheid nooit meer anders. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. U zult beslist geen spijt krijgen van uw keuze voor ons. Dat staat als een paal boven water. Wist u dat Bridgewater heel verantwoord bezig is? Van elke kaars die er bij ons wordt verkocht, doneren wij een aandeel aan het Feed a Child programma. Op die manier kunt u een kaarsje branden, en kan een kind aan de andere kant van de wereld gezond eten. En zeg nou zelf, dat geeft toch een extra goed gevoel op het moment dat u zo’n Bridgewater kaars brandt? Als u voor ons kiest, dan kiest u niet alleen voor uw eigen welzijn, maar ook dat van mensen elders op de aarde. Die Bridgewater producten zijn dus helemaal zo gek nog niet!

Zoekt u nog een leuk verjaardagscadeau?

Als u op zoek bent naar een verjaardagscadeau, dan bent u bij de Bridgewater Webshop aan het juiste adres. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooi pakket, met een geurzakje, een kaars in een bakje en een geurtje voor in de auto? Dit is niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Wij hebben verschillende thema’s voor u in de aanbieding:

 • Hope
 • Grace
 • Blessed
 • Joy
 • Peace

Elke geurthema heeft een andere samenstelling. Neem gerust eens een kijkje in onze webwinkel om het pakketje van uw keuze uit te zoeken. U krijgt dit dan zo spoedig mogelijk thuis gestuurd. Bij ons hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling, want wij zijn altijd erg snel met de verzending. Daar kunt u zeker van op aan. Onze topgeuren op dit moment zijn:

 • Bonfire
 • Hayride
 • Snowday
 • Remember when

Dit zijn momenteel de meest verkochte geuren. Probeer deze ook eens en laat u overtuigen door de sensuele kracht van Bridgewater artikelen. U zult werkelijk versteld staan van hoe lekker de kaarsen en zakjes ruiken, en hoe lang dit zo blijft. Het lastige van online winkelen is natuurlijk dat u niet even kunt proberen welke de beste is voor u. Online shoppen is natuurlijk een stuk voordeliger, maar u mist het contact. Daarom organiseren wij graag een Bridgewater thuisparty voor u. U kunt er dan voor kiezen of u op een ochtend, een middag of een avond een geurfeestje wilt organiseren bij u thuis. Wij zijn dan aanwezig met veel verschillende Bridgewater-geuren. Op die manier kunt u samen met een hele club vriendinnen ruiken welk geurzakje, welke geurkaars het beste aansluit op uw wensen. Kijk, dan is nou het grote voordeel van dit merk. Wij komen bij u thuis!

http://www.bridgewaterwebshop.com/