De kamervraag
Image default
Vervoer en transport

Voertuigvolgsysteem

Het track and trace volgsysteem van GeoDynamics is de ideale oplossing voor uw bedrijf als u uw organisatie efficiënter wil laten draaien. U kunt vanaf nu iedere route registreren en te weten komen hoelang ze op de baan zijn geweest. U kan overzichtelijke rapporten maken die de mobiliteitsvergoeding mooi weergeven. U krijgt daarbij een overzicht over de CO2 uitstoot en wat zeer interessant is: het verbruik van de brandstof. In deze dure tijden waar benzine zeer veel centjes kosten, is deze informatie een absolute must.

 

U kan dankzij ons volgsysteem een efficiëntere planning maken. Dit alles zorgt er voor dat u tijd wint en dus dat u zeer veel geld bespaart.Met onze mobiele prikklok kan u detailinformatie opvragen van elke wagen en iedere route real-time volgen via een browser. Niet elk bedrijf heeft hetzelfde systeem nodig, wij maken dit custom op maat van de klant. Voor bedrijf A is de ritregistratie genoeg, bedrijf B heeft echter ook CO2 uitstoot rapportages nodig, terwijl bedrijf C de werktijd van iedere chauffeur wil registreren.

 

Wat er exact vastgelegd moet worden is enorm bepalend voor de keuze van de leverancier. Niet ieder voertuig systeem kan passagiers registreren. Kies echter wel voor een leverancier die mogelijkheden tot uitbreiding biedt. U weet nooit later, het systeem moet flexibel zijn anders zit u met een dubbele kost. Zorg er ook voor dat uw leverancier regelmatig updates van het kaartmateriaal beschikbaar stelt. Voor een uitstekende werking moet het systeem steeds verder ontwikkeld worden iedere maand. Met het voertuigvolgsysteem van GeoDynamics heeft u alvast een goede keuze gemaakt!

http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace