Een transportbedrijf uit Den Bosch dat voor iedereen een oplossing biedt is A. Kentie en Zoon. Zo zijn zij gespecialiseerd in spoedzendingen, met een maximum van maar liefst 10.000 kilogram. Door de inzet van diverse voertuigsoorten is er altijd een voertuig dat past bij de aard van uw zending. Want naast temperatuurongevoelige zendingen, kan deze koerier uit Den Bosch ook gekoeld transport voor u verzorgen tot 1.000 kilogram. Tijdens de rit worden de temperaturen vastgelegd via een Datalogger en op aanvraag kunt u deze inzien. Zo weet u zeker dat uw geneesmiddelen, fotolytisch materiaal, chemische producten of bederfelijke goederen gekoeld op de plaats van bestemming aankomen.

Dit transportbedrijf uit Den Bosch vervoert ook uw gevaarlijke stoffen

Naast gekoeld transport is A. Kentie en Zoon ook gespecialiseerd in het vervoer van gevaarlijke stoffen. Uiteraard is hierbij voorzichtigheid van het grootste belang. De chauffeurs zijn dan ook allen gecertificeerd om uw zendingen veilig op de juiste locatie af te leveren. Voor het transport van gevaarlijke stoffen is er een Europees verdrag opgesteld met richtlijnen. Bij dit transportbedrijf in Den Bosch kunt u erop rekenen dat alle chauffeurs hiervan op de hoogte zijn. Ook het vervoer van gevaarlijke stoffen kunt u dus met een gerust hart overlaten aan de vakkundige medewerkers van dit transportbedrijf uit Den Bosch.

Laat uw goederen vervoeren door dé koerier van Den Bosch

Naast het vervoeren van grotere transporten is A. Kentie en Zoon ook dé koerier van Den Bosch en omgeving voor kleiner transport. Door de specialisatie in spoedritten onderscheiden zij zich van andere koeriersdiensten in de omgeving. Al sinds 1974 is dit bedrijf actief en door de jarenlange ervaring met spoedritten kunt u dan ook altijd vertrouwen op een vakkundige afhandeling van uw transport. Bent u benieuwd naar de mogelijkheid voor uw zendingen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de website of neem direct telefonisch contact met ze op.