De kamervraag
Image default
Vervoer en transport

Track and trace voor vrachtwagens

De track-and-trace oplossing van GeoDynamics is de oplossing voor uw bedrijf als u uw organisatie efficiënter wil laten draaien. Met de track-and-trace oplossing van GeoDynamics kunt u onder andere iedere rit registreren en te weten komen hoelang ze op de baan zijn geweest. U kan professionele rapporten maken die de mobiliteitsvergoeding goed weergeven. U krijgt daarbij een overzicht over de CO2 uitstoot en wat zeer interessant is: het verbruik van de brandstof. In deze dure tijden waar benzine en diesel zeer veel geld kosten, is deze informatie een absolute must. U kan dankzij ons volgsysteem een efficiëntere planning maken. Dit alles zorgt er voor dat u tijd wint en dus dat u geld bespaart.

 

Met onze online tijdregistratie kan u detailinformatie opvragen van elke wagen en iedere route real-time volgen via een browser. Niet elk bedrijf heeft hetzelfde systeem nodig, wij maken dit custom op maat van de klant. Voor bedrijf A is de ritregistratie genoeg, bedrijf B heeft echter ook CO2 uitstoot rapportages nodig.

 

Wat er precies geregistreerd moet worden is sterk bepalend voor de keuze van de leverancier. Bij lang niet alle track and trace systemen is het registreren van passagiers mogelijk. Kies echter wel voor een leverancier die mogelijkheden tot uitbreiding biedt. U weet nooit later. Zorg er ook voor dat uw leverancier regelmatig updates van het kaartmateriaal beschikbaar stelt. Voor een uitstekende werking moet het systeem steeds verder ontwikkeld worden iedere maand. Met het voertuigvolgsysteem van GeoDynamics zit u alvast goed!

http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace