Een trap van hoge kwaliteit is naast de veiligheid ook bevorderlijk voor de levensduur van de trap. Dit is waarom u kiest voor een spiltrap in bijvoorbeeld uw bedrijfspand. Of gaat u liever voor een design spiltrap in uw nieuwe huis? Wat u ook kiest, met een spiltrap van Hoscon Trappen bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. Onze flexibele organisatie heeft de kennis en kunde in huis om trappen van elke gewenste afmeting te ontwerpen en installeren., waardoor geen enkele uitdaging te groot is. Elke trap die wij leveren beschikt over een CE-markering. Dat wil zeggen dat onze trappen voldoen aan de door de Europese Economische Ruimte gestelde eisen. Zo bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve spiltrap.

Maak uw spiltrap af met een traphek

Een traphek is belangrijk voor de veiligheid. Maar bij een spiltrap zorgt het voor een mooie toevoeging. Deze spiraalvormige trap is een echte eye catcher in uw woning. Daarom is het handig als u zich goed kunt vasthouden. Hoscon Trappen levert kwalitatieve traphekken op maat die volledig aansluiten bij het ontwerp van uw huidige spiltrap of u laat deze ontwerpen in combinatie met een nieuwe spiltrap. Een traphek geeft uw spiltrap karakter. Zo kunt u kiezen voor verschillende materialen voor de afwerking van het traphek. Kies bijvoorbeeld voor glas, hout of rvs. Wat u ook kiest, met maatwerk door Hoscon Trappen Hoscon Trappen bent u verzekerd van een hoge kwaliteit.

Een spiltrap van hout, glas of rvs? Het kan bij de specialist in trappen!

Bent u op zoek naar een stijlvolle trap, maar weet u niet goed waar u moet zoeken? Een exclusieve spiltrap van glas of prachtig hout voor in uw nieuwbouwhuis of hotel laat u op maat maken bij Hoscon Trappen. Kies bijvoorbeeld voor hoogwaardig hout, sterk rvs of stijlvol glas. Ook een combinatie van deze kwalitatieve materialen zijn mogelijk om een spiltrap te creëren die voldoet aan al uw wensen. De specialist heeft kennis van alles wat er speelt op het gebied van wet- en regelgeving om uw trap niet alleen stijlvol, maar ook veilig te maken. Zo kunt u optimaal en zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe spiltrap.