PVC vloeren zijn een geweldige keuze voor in uw nieuwe woning in Heerenveen. Heeft u een tijdje geleden een huis gekocht en ziet de vloer er niet helemaal zo uit als u graag zou willen? Of wilt u de vloer van uw huidige kantoor vervangen? Dan is het verstandig om langs te gaan bij een échte specialist in PVC vloeren nabij Heerenveen (Friesland), namelijk bij Braad Stoffering/Zonwering. Hier heeft u de keuze uit een ruim en divers aanbod PVC vloeren van toonaangevende merken, zoals Quickstep en Moduleo. Deze merken zijn niet alleen functioneel, maar zijn ook nog eens een lust voor het oog. Kies uit verschillende kleuren en modellen waardoor u gegarandeerd de PVC vloeren bij de specialist in de buurt van Heerenveen (Friesland) vindt waar u naar op zoek bent.

PVC vloeren van specialist nabij Heerenveen zijn onderhoudsarm

Een groot voordeel van PVC vloeren, is de veelzijdigheid die deze vloeren met zich meebrengen. In woningen, kantoren, scholen en overheidsinstellingen, PVC vloeren komen werkelijk overal voor. Dat kan geen toeval zijn! Een groot voordeel van PVC vloeren is namelijk dat ze vrijwel onderhoudsarm zijn. Helemaal in vergelijking met bijvoorbeeld houten vloeren. Zo bent u niet dagelijks bezig met het schoonhouden van de vloeren en heeft u meer vrijetijd of is het inhuren van een schoonmaakster overbodig. Maar hoe onderhoudt u PVC vloeren dan? PVC vloeren van een specialist nabij Heerenveen (Friesland) zijn voorzien van een beschermende waslaag. Hierdoor is het in principe voldoende om de vloer regelmatig te dweilen en stofzuigen. Het is echter wel raadzaam om de beschermende waslaag eenmaal per jaar te vervangen.

Handige doe-het-zelver? Leg zelf uw PVC vloeren van specialist dichtbij Heerenveen!

Wanneer u kiest voor hulp bij het leggen van PVC vloeren door Braad Stoffering/Zonwering, weet u zeker dat het eindresultaat er mag wezen. Bent u echter een handige doe-het-zelver, dan is het ook prima te doen om uw nieuwe vloer gewoon zelf te leggen. Maar hoe begint u? Nou, na het vegen en het stofzuigen van de vloer gaat u écht aan de slag. U egaliseert de vloer en brengt de lijm aan waarna u de PVC vloeren aanlegt. Ligt de vloer? Dan walst u over de vloer, zodat het lijm beter hecht. Ten slotte brengt u een beschermende waslaag op de vloer waardoor uw vloer langer mooi blijft. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de PVC vloeren te laten leggen door de professionals van Braad Stoffering/Zonwering nabij Heerenveen (Friesland).