Waterschade oplossen met een bouwdroger is vaak gemakkelijk wanneer u deze gaat huren bij een specialist. De droger zorgt ervoor dat de ruimte in een mum van tijd volledig is gedroogd. De snelheid waarmee u door gebruik van een bouwdroger kunt ontvochtigen is afhankelijk van de temperatuur en de luchtcirculatie van een ruimte. Doorgaans duurt het drogen van poleisterwerk zo’n 2 tot 3 weken. Om chape van 6cm dik te drogen bent u gemiddeld 8 weken bezig. Duurt dit u allemaal te lang? Een specialist genaamd BSTEEN biedt u de oplossing. Zij bieden namelijk niet alleen een bouwdroger aan om te huren, maar ook allerlei andere apparaten om het droogproces te versnellen. Zo kunt u de droogtijd tot wel 30% versnellen door als toevoeging op uw bouwdroger een ventilator of verwarmingsunit te huren.

Versnel een bouwproject door een bouwdroger te huren

Bent u aannemer? Dan weet u dat het soms handig is om een bouwdroger te huren wanneer u bijvoorbeeld het bouwproces wilt versnellen. Deze robuuste apparaten zijn speciaal geschikt om ruimtes te ontvochtigen onder zware omstandigheden. Perfect voor in de bouw dus. Of u nu werkt aan een groot bouwproject, of een kleinere verbouwing, er is altijd een geschikte bouwdroger te huur bij BSTEEN. Hier vindt u namelijk een enorm assortiment bestaande uit allerlei verschillende maten. En doordat ze hun bouwdrogers verhuren aan zowel particulieren als bedrijven, kunt u er altijd terecht! Dat is de service van een echte specialist!

Bouwdroger van hoge kwaliteit tegen een lage prijs huren bij de specialist

Een groot bouwproject zorgt er vaak voor dat u al genoeg aan uw hoofd heeft. U moet namelijk heel veel regelen en vaak brengen deze hoge kosten met zich mee. Het is in zo’n situatie een hele geruststelling dat er aan het huren van een bouwdroger geen hoge kosten verbonden zijn. Mits u deze huurt bij een specialist als BSTEEN natuurlijk. Niet alleen verhuren ze hun bouwdrogers tegen vlijmscherpe prijzen, ook is elke bouwdroger die u bij dit bedrijf kunt huren van de allerbeste kwaliteit. Dit maakt BSTEEN tot uw ideale partner bij uw bouwproject of waterschade. Dat wilt u toch ook?!