De kamervraag
Image default
Tweewielers

Een bakfiets kopen biedt veel mogelijkheden

Wanneer u eraan denkt om een nieuwe fiets aan te schaffen, is een bakfiets kopeneen hele goede optie. Een bakfiets biedt namelijk veel meer mogelijkheden dan een reguliere fiets. Zo kunt u uw kinderen veilig en snel van en naar school brengen, maar is het ook mogelijk om heel veel boodschappen te vervoeren. Fietstassen zijn niks vergeleken met een bakfiets met 2 wielen, en die vindt u bij fietszaak Fietskar.nl in overvloed! Deze vakmensen hebben al ruim dertig jaar op het gebied van diverse fietskarren en kunnen u dus ook voorzien van gefundeerd en professioneel advies. Ga en gesprek met hun aan en ontdek welke bakfiets u het beste kunt kopen!

Een ruim assortiment bij deze fietsspecialist

Wanneer u ervoor kiest om een bakfiets te kopen vindt u bij Fietskar.nl een heel breed en divers aanbod. Zo is het mogelijk om een bakfiets met 2 wielen aan te schaffen maar zijn er ook bakfietsen met 3 wielen beschikbaar voor meer balans. Dit is voornamelijk fijn als u de fiets gebruikt om uw kinderen in te vervoeren. Kinderen kunnen veel onverwachte bewegingen maken waardoor het voor kan komen dat u begint te slingeren met fiets, bij een bakfiets met 3 wielen wordt deze kans aanzienlijk verkleint.

Perfect voor een lange fietsvakantie

Met behulp van een bakfiets is het ook mogelijk om een lange fietsvakantie te houden. De bak biedt veel ruimte om kleding, eten en drinken en andere bagage te vervoeren. Bovendien is het mogelijk om een gestroomlijnde bakfiets met 2 wielen te kopen die is voorzien van elektrische ondersteuning. Hierdoor zijn steile hellingen en lange afstanden een eitje!

Plaats uw bestelling online of kom langs in de showroom

Wilt u ook profiteren van de vele voordelen die een bakfiets biedt? Ga dan een gesprek aan met de ervaren medewerkers van deze fietszaak en ontvang vrijblijvend advies over welke fiets het beste aansluit bij uw situatie. U kunt de contactgegevens raadplegen via hun website, maar het is ook mogelijk langs te gaan bij hun showroom in Hilversum voor een proefritje.

Gerelateerde artikelen

Scooterband kopen online

Jethelm wel veilig genoeg om te kopen?

Scooter leasen of beter een scooter kopen?