Geniet volop van de wilde dieren tijdens een rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië. Dit zijn perfecte bestemmingen waarbij u van dichtbij de dieren kunt bewonderen. Hier leven veel soorten dieren, voorbeelden hiervan zijn: Afrikaanse wilde honden, chimpansees, zebra’s, giraffen, olifanten en nog veel meer. U kunt genieten van een safari door middel van een toer of zelf met een huurauto. Als u liever meer zelfstandig op vakantie wilt? Dan is een fly drive Namibië een uitstekende mogelijkheid. Hiermee reist u zelf vanuit het vliegveld al met een huurauto. Nog een voordeel van een fly drive is dat u in de openlucht kunt overnachten en ‘s nachts kunt genieten van de spectaculaire sterrenhemel.

Lekker op avontuur: dan is rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië zeer geschikt

U kunt een onvergetelijke vakantie beleven tijdens een rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië. Afrika staat bekend om zijn avontuurlijke safaritrips . Bent u iemand die niet graag stil zit in de vakantie? Dan zijn deze drie landen zeker aan te raden.  Rondreis in Kenia Tanzania is een leuke uitdaging. Voor diegene is er een route uitgestippeld op de hoogste berg van Afrika, hiervoor zijn  gidsen ingehuurd die u een onvergetelijke ervaring laten beleven. Deze landen bieden u diverse activiteiten zoals: toeren, duiken, ballonvaart, safari’s en nog veel meer. Wacht niet te lang en kies voor deze leuke bestemmingen.

Privé rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië

Wilt u kennis maken met de mooie cultuur van Afrika door middel van een privé rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië.  U kunt overnachten in een privésfeer met luxe accommodaties. Tanzania staat bekend om de mooie huwelijksreizen die hier worden gehouden. Wat is nou leuker dan een huwelijksreis op een speciale manier te vieren? Bijvoorbeeld: de privé safari is verdeeld over 7 dagen: dag 1 t/m 3 geniet u van de Tarangire National Park met wilde dieren en prachtige rivieren, dag 4 t/m 7 gaat u naar de bekende natuurgebieden genaamd ‘’Serengeti’’ en komt u oog in oog te staan met de Big Five.

http://www.oryxtravel.nl/