Bent u opzoek naar een leuke uitje voor studentenvereniging of voor de collega’s. Misschien vindt u het leuk om eens een keer iets gezelligs met de familie te doen. Zoek dan niet langer verder. Onze zeilschool heeft het voor u. Bij onze zeilschool is uw uitje niet alleen leuk, maar zeker ook sportief. Dat is toch wat u als bedrijf u medewerkers wilt meegegeven. Als baas van uw bedrijf wilt u dat uw medewerkers gezond eten en voldoende sporten om zo ziekteverzuim te voorkomen. Dus waarom niet met z’n alles iets sportiefs doen en lekker gaan zeilen. Want zeg nou zelf, wat is er nou leuker om met z’n allen iets sportiefs te doen. Misschien denkt u nu aan zeilen op de Friese meren, maar dit kan ook dichterbij. Kom zeilen bij de zeilschool in Groningen.

Onze zeilschool biedt zeiltochten voor vele gelegenheden. Voor een familiedag of voor het jaarlijkse bedrijfsuitje. Voor welke speciale gelegenheid u ook een uitje zoekt, wij bieden een gegarandeerd geslaagd uitje. Onze uitjes zorgen niet alleen voor veel plezier, maar als u een uitje bij onze zeilschool boekt werkt u samen met uw vereniging of collega’s aan de teambuilding. Bij het zeilen komt veel samenwerken kijken. Hierdoor zijn de collega’s intensief met elkaar in contact. Naast dat een bedrijfsuitje gezellig moet zijn, is het ook belangrijk dat collega’s met een uitje elkaar ook beter leren kennen. Met een uitje bij de zeilschool in Groningen kan dit gerealiseerd worden.

Zeilen bij de zeilschool in Groningen is niet alleen geschikt voor bedrijven. Nee, ook voor de studievereniging en studentenvereniging is zeilen harstikke leuk. Als studenten vorm je samen toch een hecht team. Met het zeilen kan dit alleen maar versterkt worden. Door de intensieve samenwerking leer je elkaar steeds beter kennen. Voor elke taak is weer een ander talent nodig, zo kun je samen gaan kijken welke kracht op welke plek past.

Naast dat het zeilen bij de zeilschool in Groningen goed is voor het team of voor de vereniging is het zeilen op de Groningse wateren genieten. Vanaf het water ziet de wereld er heel anders uit en kun je zover kijken als de horizon. Zeilen is voor vele mensen ontspanning en wanneer u zich op het water bevindt zult u dit ook zeker ervaren. Normaal gesproken is het altijd stressen op de werkvloer, tijdens het zeilen zien collega’s elkaar op een andere manier. Tijdens het zeilen komt u volledig tot rust. Zeilen bij onze zeilschool, zorgt ervoor dat u er echt even tussenuit bent.

http://www.zeilschoolzuidlaardermeer.nl/zeil-en-surflessen/