De kamervraag
Image default
Relatie

Beste gratis datingsites van Nederland

Gratis Datingsites van Nederland en Vlaanderen

Datingsites zijn er genoeg. Soms lijkt het wel alsof we er door overspoeld raken. Echter zijn er vaak maar een aantal echt goed. In dit artikel besteed ik daar aandacht aan. Ook gratis datingsites kunnen goed werken, echter vraagt het overgrote deel Nederlandse datingsites toch een vergoeding. Het hangt van jezelf af of jij het waard vindt om hier geld aan uit te geven. Mannen of vrouwen die bijvoorbeeld ‘echt’ opzoek zijn naar een liefde, is daten via een datingsite zeker een uitkomst.

 

Betrouwbare datingsites

Over het algemeen zijn datingsites zoals Lexa, Parship, eDarling, Relatieplanet enzovoort, betrouwbaar. De betrouwbaarheid van dit soort sites over bijvoorbeeld veilig betalen, is onlangs ook flink aangescherpt. Hieronder meer.

 

Keurmerk Veilig Daten

Het keurmerk veilig daten is onlangs opgestart door de Consumentenbond en in samenwerking met de grote spelers in de Nederlandse dating branche. Ook heeft de Consumentenbond nauw samengewerkt met Thuiswinkel.org om dit keurmerk tot stand te brengen.

 

Nederlandse datingsites die voorzien zijn van dit keurmerk moeten zich aan bepaalde regels houden. Deze regels zijn als volgt te omschrijven:

  • Eerlijkheid en transparantie over prijzen en abonnementsmodellen

  • Klantvriendelijke voorwaarden

  • Een goede bereikbaarheid bij vragen of klachten

  • Felle beleidsvoering tegen oplichting.

 

Online datingsites die voorzien zijn van keurmerk Veilig daten zijn op dit moment:

1. Relatieplanet

2. Parship

3. Lexa

4. Pepper

5. Match4me

6. 50plusmatch en

7. eDarling

 

Gratis daten

Op alle bovengenoemde Nederlandse datingsites kan men zich gratis inschrijven. Volledig gratis daten is helaas op alle bovenstaande niet van toepassing. Als gratis member kun je wel gebruik maken van vele faciliteiten. Erg handig wanneer je wilt beoordelen of de site goed bij jou past en/of er genoeg singles voor je zijn.

 

Meer weten over Gratis daten of het Keurmerk ‘Veilig daten’?

Bezoek dan www.Veiligedating.nl

 

http://www.veiligedating.nl/top-10/