Het laatste waar u zin in heeft als u in scheiding ligt is het regelen van het papierwerk. En toch is dit iets dat cruciaal om goed geregeld te hebben in deze periode. Denk maar eens aan het verdelen van een koophuis of de zaken die voor de kinderen geregeld moeten worden. Bij scheiden in Breda kan een mediator u dan ook helpen om de moeilijke periode van de echtscheiding een stuk beter door te komen. Door een mediator in Breda in te schakelen zult u merken dat zaken die onbespreekbaar leken, ineens wel tot de mogelijkheden behoren.

Schakel een mediator in Breda in om u door een moeilijke tijd heen te helpen

Veel mensen schakelen bij een scheiding de hulp van een advocaat in. Dat is eigenlijk zonde omdat u met een onafhankelijke mediator echtscheiding vaak net zo ver komt, maar dan voor veel minder geld. Dit is een neutrale conflictbemiddelaar die ervoor zorgt dat er gezamenlijk naar een oplossing wordt gezorgd waar beide partijen zich in kunnen vinden. Een mediator in Breda kan u tijdens dit proces helpen om door de bomen het bos weer te zien, er komt immers behoorlijk wat op u af bij een scheiding. En niet alleen op materieel of rationeel vlak, ook op emotioneel vlak krijgt u het behoorlijk te verduren. Een mediator gaat u helpen om deze turbulente periode door te komen.

Een mediator kan een deel van de last op uw schouders overnemen tijdens een echtscheiding

Wanneer u in scheiding ligt kunt u het gevoel krijgen dat u er helemaal alleen voor staat. Weet wel dat dit niet hoeft en dat u rekenen op de diensten van Zenon Scheidingsdesk. Een mediator in Breda kan u dan gelukkig helpen door een deel van deze lasten over te nemen. Zo kan een mediator tijdens de echtscheiding zaken als het aanvragen van een hypotheek of het invullen van uw belastingaangifte voor u regelen, en ook het regelen van de echtscheiding bij de rechtbank wordt door een professionele mediator voor u verzorgd. U kunt bij een mediator ook altijd een offerte opvragen zodat u weet met welke kosten u te maken zult krijgen.