Bij een allerlaatste vaarwel, blijven we toch de wens koesteren om iets te bewaren, iets om in de toekomst naar te kunnen kijken wanneer u het moeilijk heeft. Een mooie manier om dit laatste afscheid vast te leggen is om de uitvaart bijvoorbeeld te filmen of het geluid op te nemen. Wel is het verstandig om het door een professioneel bedrijf te laten doen zoals Uitvaart en Techniek. Veel bedrijven die dit aanbieden kunnen het volume goed regelen, maar het gaat om de kwaliteit. U wilt tijdens het terug luiteren van de uitvaart natuurlijk geen ruis horen. Op die manier kunt u de uitvaart herbeleven. Misschien in het bijzijn van familie en vrienden of alleen. Wilt u de uitvaart intenser herbeleven? Dan kunt u er voor kiezen om dit laatste afscheid vast te laten leggen op camera. Op die manier heeft u beeld en geluid in één. Een uitvaart vastleggen kan steun bieden.

Een uitvaart vastleggen met een video

Voor een uitvaart van een geliefde moet er een hoop geregeld worden. Vaak is het eindresultaat ontroerend en roept het afscheid emoties op. Door een uitvaart te laten vastleggen door een specialist kunt u hier later nog eens naar kijken en zo het verlies beter verwerken. Voor de gelegenheden wordt er een 49 inch grote full HD LED scherm gebruikt. Dit scherm staat op een mooi design statief zodat iedereen, ook de mensen die achterin hebben plaatsgenomen de video goed kunnen zien. Wanneer het gewenst is om een nog groter scherm te gebruiken, is dit allemaal mogelijk bij Uitvaart en Techniek. Laat ook de uitvaart zelf vastleggen met een video. De gehele bijeenkomst wordt gefilmd zodat u de dienst opnieuw kan beleven. Zeker na een paar jaar, of zelfs na een paar maanden kan dit troost bieden.

Uitvaart vastleggen voor de nabestaanden

Zelfs wanneer een overlijden, en de daaropvolgende uitvaart, eraan zit te komen, kunt u nooit precies voorspellen wanneer het gebeurt. Daardoor kan het altijd zijn dat iemand er niet bij is die hier wel graag deel van uit had gemaakt. Door een uitvaart vast te leggen heeft u een mooie herinnering van zijn of haar laatste afscheid. De gehele uitvaart kan opgenomen worden zodat u het later nog een keer kunt beluisteren. U kunt er ook voor kiezen om de uitvaart met een video vast te laten leggen. Van het filmen of het geluid opnemen heeft u tijdens de uitvaart geen last. De specialisten van Uitvaart en Techniek weten precies hoe zij onopgemerkt te werk kunnen gaan en de uitvaart willen vastleggen.