Als u hulp nodig heeft voor een klus, dan staat Hermans & Huijgens voor u klaar voor schilderwerk, renovatie en glasherstel in de omgeving van Breda. Wanneer u een kapotte ruit heeft, is tijdsdruk van groot belang bij het kiezen van een capabele glaszetter. Hermans & Huijgens garandeert u niet alleen binnen 24 uur een nieuwe ruit of noodoplossing, het bedrijf is ook gespecialiseerd in eventueel schilder- of herstelwerk dat nodig kan zijn na een storm of inbraak. Bij glasherstel in de omgeving van Breda hoeft u dus niet verder te kijken dan dit ervaren bedrijf. Geen talloze telefoontjes naar verschillende bedrijven en geen stress over de snelheid, waarbij uw gebroken ruit gemaakt kan worden. Hermans & Huijgens regelt het allemaal voor u.

Het totaalpakket aan diensten

Of u nu een particulier bent of een zakelijke klant, dit bedrijf in glasherstel in de omgeving van Breda, neemt vrijwel alle klussen aan. Een grote of kleine klus, het totaalpakket aan diensten is voor iedereen toegankelijk. Als u een zakelijke opdrachtgever bent dan zal het u geruststellen dat verscheidene projecten u al voor zijn gegaan. Denk bijvoorbeeld aan winkelcentra, de overheid, zorginstellingen, woningbouwcoöperaties en het bedrijfsleven. Uw project is dan ook in goede handen bij dit bedrijf dat al meer dan 100 jaar aan ervaring heeft in de branche. Daarnaast zet Hermans & Huijgens zich in voor een duurzame manier van werken in- en rondom de regio Breda. Materialen en werkwijze zijn aangepast om zo duurzaam mogelijk te zijn.

100 jaar en nog steeds in de running

Dat het bedrijf al 100 jaar bestaat en nog steeds floreert zegt al wat over de tevredenheid van hun klanten. In 1916 begon het bedrijf als Hermans Schilderwerk & Glashandel en in 2015 werd dit Hermans & Huijgens. Schilderwerk, glaswerk en bouwwerkzaamheden werden toegevoegd tot een nauwe en passende samenwerking. Over het 100-jarige bestaan is het bedrijf uitgegroeid tot een familiebedrijf dat kennis generatie op generatie aan elkaar doorgeeft en met veel trots en passie hun vak uitvoert. Zit u te denken aan een project? Kies dan voor de beste en neem contact op met dit bedrijf in schilder-, renovatiewerk en voor glasherstel in én rondom Breda.

https://bouwenschilderwerk.nl/