Op een goede manier Engels spreken is belangrijk. Mogelijk is het ook een van de voornaamste competenties die u aan uw werk bijdraagt. Door een juiste benadering helpen wij mensen met zekerheid spreken, schrijven en communiceren.

Van een taalcursus heb je levenslang plezier. We zijn specialistisch in op maat gemaakte prive en kleine groepstrainingen in Amsterdam of Amstelveen. Alle cursussen worden gegeven door hoog gekwalificeerde cursusleiders met een passie voor Engels. The English Center biedt Zakelijk Engels Coaching (korte of lange termijn), Executive Communicatie Training, Zakelijk Engels schrijven,  Zakelijk Engels accent reductie, Spreken in het openbaar (toespraken), Presenteren in het Engels, enz. Snel Engels leren is niet moeilijk als je een vakbekwame en ervaren docent hebt. Bij The English Center werken ervaren docenten die je talenkennis op elk gebied kunnen bijspijkeren.

Wij werkt met cliënten uit verschillende landen en bedrijfstakken

Doe jezelf een groot plezier en doe een taalcursus Engels in Amsterdam. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Met deze internationale taal kun je jezelf voortaan overal verstaanbaar maken. Zowel in een gesprek als op schrift. Voor elk startniveau is er een geschikte cursus Engels.

Meld je direct aan voor een taalcursus Engels en doe jezelf een plezier. Via de website kun je jezelf direct inschrijven voor een van de vele cursussen . En handig om te weten: ze spreken er ook Nederlands. Verrijk jezelf en doe een spoedcursus Engels. Hiervan heb je levenslang plezier, zowel zakelijk als privé.  

http://englishcenter.nl