Heel lang had grote maten herenkleding een groot saai en lelijk imago. Hierbij was dan ook niet voor te stellen dat het ooit met het tegenwoordige modebeeld zou mee gaan.

Echter is hierin de laatste jaren toch wel het een en ander veranderd gelukkig. Want een man met een maatje meer mag er natuurlijk ook trendy en modieus uitzien. Echter is iedereen mooi ongeachte welke kledingmaat je hebt.

Modellen grote maten t-shirts

Voorheen zat er aan een t-shirt in grote maat vrijwel geen model. Het was een vierkante lap stof in een effen kleur, meestal ook nog eens in een basis kleur zoals bijvoorbeeld zwart, grijs of wit.

Tegenwoordig zijn de modellen van de grote maten t-shirts behoorlijk verbeterd. Fabrikanten zijn in gaan zien dat het t-shirt beter om het lichaam hoort te vallen en zijn de productie processen aan gaan passen waardoor de modellen t-shirts nu beter uitvallen op het lichaam. De grote maten t-shirts zijn meestal te verkrijgen in de maten xxl tot en met 6xl.

Verschillende kleuren grote maten t-shirts

Van uitsluitend de basis kleuren zwart, grijs en wit hebben we inmiddels ook afscheid kunnen nemen. T-shirts in grote maat zijn tegenwoordig gelukkig in vele andere kleuren te verkrijgen zoals bijvoorbeeld khaki, blauw, rood maar ook teal. Hiermee is het in ieder geval al een stuk gemakkelijker geworden om met een t-shirt een outfit samen te stellen.

Grote maten t-shirts met prints

Gelukkig is de laatste jaren er een hoop veranderd in het aanbod van grote maten herenkleding. Waardoor er inmiddels ook vele t-shirts te verkrijgen zijn met trendy prints. Deze aanbieders zijn veelal online aanbieders zoals Bigmensfashion die onder andere grote maten t-shirts bied van de merken D555 en Casa Moda. De t-shirts zijn trendy en modieus te noemen waarmee je als man met een net iets grotere maat heel goed voor de dag kunt komen.

Als je de juiste aanbieder hebt gevonden hoeven grote maten t-shirts dus inderdaad niet meer een aardappelzak uiterlijk te hebben.

http://www.bigmensfashion.nl