Ben je gevoelig voor trends, dan zal het Nederlandse merk Ten Cate je niet direct aanspreken. Het ondergoed van dit merk past het best onder een basic assortiment. Het wordt vooral gedragen door dames, heren en kinderen om de perfecte pasvorm, het zachte materiaal en de kwaliteit. Het heeft weinig poespas; alles is gericht op het draagcomfort. De stoffen die Ten Cate gebruikt voor ondergoed zijn innovatief en gaan lang mee. Met twee eeuwen textielontwikkeling en ervaring mag je dat ook verwachten van deze Hollandse multinational. Bekijk de collectie hier.               

Gevestigd kwaliteitsmerk

Ten Cate vind je in elk gerespecteerde zaak voor ondergoed en lingerie. Het is een gewild merk waar al heel veel generaties mee opgegroeid zijn. Het is dan ook een heel betaalbaar merk met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het blijft mooi en behoudt zijn pasvorm ook na talloze keren dragen en wassen. Geen gelubber, geen knelpunten, maar heerlijk zacht en comfortabel. Dat is waar Ten Cate groot mee is geworden, niet alleen in Nederland maar wereldwijd. De kleuren zijn vooral basic wit, zwart en huidskleur of unie kleuren. Bij het dames- en meisjesondergoed zie je meer kleur en af en toe vrolijke prints. Bij de jongens zijn de streepprints populair.

Het assortiment 

In de webshop van ikwilondergoed is er een collectie voor de dames, heren, meisjes en jongens. Voor de dames zijn er verschillende soorten slips, hemdjes en shirts en (sport-) bh’s. Voor de heren zijn er de slips en boxers en hemden en shirts. Bij de collectie voor de meisjes valt de kleur roze op en vrolijke prints, maar verder ook de basiskleur wit. Hemdjes in verschillende uitvoeringen en diverse soorten slips vormen het assortiment. Bij de jongens valt blauw uit de toom, en stoere strepen. Hier bestaat het assortiment uit boxershorts en hemden tot maat 188.

http://www.ikwilondergoed.nl