De kamervraag
Image default
Marketing

Inzetbaar hulpmiddel voor content marketing

Zipzoo is een Nederlands talige artikel marketing portaal die website eigenaren de mogelijkheid geeft om op een eenvoudige maar correcte procedure hun site onder de belangstelling te bezorgen bij uw gewenste bezoekers. Via het typen van unieke artikelen op paginas en het verschaffen van bedrijfsinformatie over de firma of over de producten en diensten zal resulteren in een grotere bezoekersstroom naar jouw site. Het opzoeken naar juiste paginas kan u heel wat tijdsruimte en energie vereisen, ZipZoo neemt u het zoeken uit handen. ZipZoo verstrekt je toegang tot ettelijke paginas die je kan toepassen voor het verrichten van uw online marketing. Door middel van deze artikel marketing tool kunt men met groot gemak klanten genereren voor jouw webpagina, waarmee u op korte tijdsduur ook uw vindbaarheid in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo! vergroot. Wij onderwierpen ZipZoo aan een uitgebreide test om te zien of ook wij resultaten konden registreren. Onze ondervinding: een heldere en gebruiksvriendelijke Nederlands talige tool met een buitengewoon resultaat.

Artikelmarketing ingevolge ZipZoo

Hoe werkt het? ZipZoo geeft u de kans om ervoor te zorgen dat jouw website op meerdere locaties op het net te vinden is. Op het internet zijn een heleboel paginas te traceren waar u jouw weblocatie onder de aandacht kunt brengen. Zo zijn er artikelwebsites die interesse spenderen aan artikelen en service. ZipZoo neemt je het opsporen naar een goede weblocatie uit handen en biedt de gebruiker de mogelijkheid door middel van 1 account toegang te krijgen tot ettelijke goede artikelsites waar u zo artikelen kunt publiceren. Regelmatig worden er nieuwe hoogwaardige websites met de benodigde service zoals social media buttons toegevoegd aan het platform om het aanbod steeds te blijven uitbreiden.

Meerdere klanten genereren voor uw website met ZipZoo

Voor ons voorbeeld nemen we een boeken webwinkel welke graag een bepaald boek onder de belangstelling willen brengen. Wij loggen in op mijn.zipzoo.nl en kiezen er dan voor om een andere campagne te starten, geven de campagne een naam mee, in dit geval ‘Boek’. Per campagne kunnen we vervolgens, soortgelijk met regulier reclame maken, op de hoogte blijven van de gevolgen. Zodra de campagne is aangemaakt wat bovendien met een snelle daad is voltooid, maken wij een nieuw artikel aan, die wij aan de andere campagne bijvoegen. Naar eigen inzicht kan de categorie waarbinnen het artikel past gekozen worden. Wij kiezen in ons geval voor Boeken en Tijdschriften, daar het om een boek gaat. Wij krijgen een overzicht van alle websites binnen deze categorie. Per site kunnen we desgewenst een alternatief artikel deponeren. Wij selecteren vijf websites en typen voor elke website een enigszins aangepast artikel. Op het platform worden nuttige adviezen gegeven voor het schrijven van een keurig artikel. En er zijn vanzelfsprekend altijd nog professionele SEO tekstschrijvers die het met genoegen voor u willen bewerkstelligen. Zoekwoorden en url-verwijzingen kunnen worden toegevoegd in de ervoor bestemde velden, ook is het mogelijk om gebruik te maken van de zogenaamde in-content verwijzing. Is uw artikel naar wens, dan kan het artikel meteen worden gepubliceerd. Door de aanwezige social media knoppen kan het artikel eenvoudigweg gedeeld worden op b.v. Facebook of Twitter.

Gerelateerde artikelen

Een stoere eettafel voor elke inrichting

Autoriteit opbouwen voor je website

Waarom zou je conversie ratio optimalisatie inzetten?