Heb je net een nieuw huis en ben je nog op zoek naar nieuwe meubels? Of wil je jouw huidige interieur helemaal omgooien en zoek je daarom design meubels in een winkel in de buurt van Breda? Bekijk dan eens het aanbod van Home Heroes in Zevenbergen. Hier hebben ze een uitgebreid aanbod aan de mooiste meubels waarmee je jouw interieur een boost kunt geven. Hun collectie bestaat uit diverse stoelen, tafels, banken en kasten. Daarnaast kun je bij hen ook terecht voor leuke woonaccessoires en verlichting, maar ook buitenmeubels zijn onderdeel van het aanbod. De exclusieve meubels die ze verkopen, zijn met zorg geselecteerd.

Deskundig interieuradvies van deze professionals

Bij Home Heroes in Zevenbergen, dé design winkel nabij Breda, vind je de meest toonaangevende merken. Denk hierbij aan EYYE, Hülsta, Montis, HAY en nog veel meer. Ondanks dat het fijn is om een ruime keuze aan meubels te hebben, begrijpen ze bij dit bedrijf ook dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wanneer je jouw volledige interieur wilt veranderen, moet er veel vervangen worden, maar wil je natuurlijk wel dat alles goed bij elkaar past. Vraag daarom om deskundig advies bij de professionals van Home Heroes. Door hun jarenlange ervaring en expertise weten zij welke kleuren en stijlen goed samengaan. Op basis van jouw wensen kunnen ze je dan ook voorzien van passend interieuradvies. Hierbij kun je kiezen uit Base advies, Model advies en Turn Key advies. Bij Base advies wordt vooral de basis gelegd. Bij Model advies wordt er meegedacht over een totaalplan en bij Turn Key advies wordt het totaalplan aangevuld met budgetbewaking.

Ga langs in hun showroom

Ben je benieuwd naar de exclusieve collectie van deze winkel of wil je weten wat zij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan hun aanbod online of ga langs in hun showroom in Zevenbergen. Hier vertellen ze je graag meer over hun producten. Heb je vooraf nog vragen? Neem dan contact op met deze specialist.

https://homeheroes.nl