De kamervraag
Image default
Kinderen

Waarom kiezen voor Red Rag schoenen

Red Rag schoenen voor jongens, meisjes én dames

Red-Rag ken je van de super, sportieve sneakers. Ze zijn bekend om hun stoere uiterlijk zowel voor jongens en meiden, maar ook voor dames en de mama’s onder ons. Wist u dat u bij Nijhof Schoenen ook mooie laarsjes en veterschoenen vindt uit de Red-Rag schoenen collectie? We zijn trots op dit hippe Nederlandse merk met een hele eigen stijl en schoenenlijn. Laat u verrassen door de unieke modellen en uitdagende ontwerpen van de Red Rag sneakers.

Red Rag damesschoenen en kinderschoenen: sterk en stoer

Alle schoenen van Red-Rag zijn opgebouwd uit kwalitatief mooie materialen. De zolen zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber. Ook heeft elke schoen een uitneembare binnenzool van leer voor een ademend effect. Houdt u niet van standaard, bent u een tikje eigenwijs en kiest u graag uw eigen stijl? Dan combineert dat uitstekende met de collectie van Red-Rag dameschoenen en sneakers. U vindt ze in de winkel van Nijhof Schoenen in Hengelo en online in de webshop.

Nieuw: sportieve zomerse lady-sneakerlijn

Red-Rag sponsort de dames van het Nederlands Handbalteam. Samen met dit team bedacht het merk nu zelfs een bijzonder sportieve en stijlvolle lijn met sneakers. Ideaal voor hobby en vrije tijd deze zomer. Waar u deze collectie aan herkent? Vooral aan de basic look. Want deze sneaker is speciaal voor de vrouw die trendbewust en minimalistisch leeft. U treft deze Red-Rag sneakers in de webshop van Nijhof in 4 opvallende kleuren en de maten 36 tot en met 42.

Eenvoud met verrassingseffect

Het schoenenlabel Red-Rag valt sowieso altijd al op door zijn eigenzinnige karakter. De straalt allereerst eenvoud uit. Tegelijkertijd zorgt het merk voor verbazing dankzij de opvallende materiaalkeus. Logisch dat mensen die feeling hebben voor mode uitkomen bij dit onderscheidende, en superbewuste merk. Wie Red-Rag draagt zegt: ik durf te kiezen!

Uitdagend Dutch design schoenen

Goed om te weten: de extravagante looks krijgen een serieus karakter als we praten over kwaliteit. De ideeën en ontwerpen voor de Red-Rag schoencollecties komen namelijk uit Nederland. In 2004 ontstond dit merk dat er trots op is dat de kwaliteitsproductie sindsdien gewoon in Europa gebeurt. Hierdoor weet u zeker dat u lang plezier hebt van de sandalen, veterschoenen en andere schoenen.

Ademend leer

We hebben allemaal wel eens van die dagen. Dagen dat alles tegenzit. Dat u zich het vuur uit de sloffen loopt. En dat u zich gewoon rot zweet. Wat een heerlijk idee dat uw Red-Rag schoenen dan ademen. Sowieso natuurlijk de sandalen met hun open karakter. De sneakers, veterschoenen en laarsjes hebben echter allemaal een binnenzool van leer. Dat ademt en geeft lucht aan uw voeten.

Ontdek Red-Rag schoenen zelf!

Bewonder en probeer de collectie dankzij de webwinkel van Nijhof Schoenen. Of bezoek onze zaak in Hengelo, Overijssel. Hier ontvangt u ook advies en antwoord op uw vragen.

https://www.nijhofschoenen.nl