Wilt u met de kinderen een leuke activiteit ondernemen? De binnenspeeltuin is dan een goede plek! Ideaal om de kinderen hun overtollige energie te laten verbranden terwijl de ouders even lekker onderuit kunnen zakken met een goede kop koffie. Dat concept ziet u wel zitten! Nu nog een speeltoestel kopen bij Ameco Playgrounds. De populariteit van binnenspeeltuinen betekent ook dat u met iets origineels moet komen om op te vallen tussen de concurrentie. Ameco Playgrounds is ontwerper, producent en leverancier van speeltoestellen. Dat betekent dat u hier de mogelijkheid heeft om uw toestel van ontwerp tot montage op locatie te laten verzorgen door één partij. En dat met een ontwerp dat u zelf heeft gemaakt! Kinderen willen nooit meer weg uit de speeltuin!

Kinderlijk eenvoudig een speeltoestel kopen

Heeft u al een goede ruimte gevonden? Dan wilt u deze natuurlijk vullen met originele speeltoestellen. Want nu is het tijd om bezoekers te trekken! Hoe u dat doet? Wat dacht u van Ameco Playgrounds? Een leverancier van indoor toestellen waar u ieder speeltoestel, groot of klein, helemaal zelf samen kunt stellen. Bij het kopen van een speeltoestel bepaalt u zelf welke spellen in het toestel komen en zelfs het thema kiest u zelf. Als kers op de taart wordt het toestel ook nog eens voor u gemonteerd door ervaren stagebouwers. Dat is veilig, gemakkelijk en origineel! Laat die druktemakers maar komen!

Speeltoestel kopen? Bij deze leverancier speelt u zelf met het ontwerp!

We zien ze tegenwoordig steeds meer: professionele (indoor) speeltuinen. U wilt daarom natuurlijk opvallen. En aangezien kinderen voor een groot deel bestaan uit fantasie en pure energie, zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij Ameco Playgrounds is dan ook uw fantasie de enige beperkende factor! Bij deze leverancier van speeltoestellen kunt u een speeltoestel kopen dat u helemaal zelf heeft ontworpen. En dat geldt voor de soorten spellen in het toestel én het thema! Maar wat u ook kiest, of kinderen zich nu piraat, ridder of indiaan voelen, met Ameco Playgrounds wordt het iedere keer weer een avontuur!