Wil je graag het zelfvertrouwen van je kind vergroten, maar weet je niet hoe je dit het beste kan aanpakken? Hoe speel je als ouder in op gevoelens wanneer je kind ze niet echt uitspreekt? Met de fairy door van Droomdeurtjes kun je inspelen op de rijke fantasie van het kind. Een fairy door vormt namelijk de toegangsdeur tot een fantasiewereld van elfjes en draken, die eruit ziet zoals het kind dat graag wil. De deur wordt geleverd met brievenbusje, waarin de elfjes en draken vaak lieve briefjes en complimenten achterlaten. Je kind leest dan ook regelmatig motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes. Het zelfvertrouwen van je kind kun je hierdoor enorm vergroten.

Zelfvertrouwen van je kind vergroten: hoe doe je dat?

Het zelfvertrouwen van je kind vergroten kan als ouder zijnde een lastige klus zijn. Hoe ga je hiermee om? Merk jij dat het zelfvertrouwen van je kindje wel een boost kan gebruiken? Het is namelijk belangrijk dat je inspeelt op de rijke fantasie van je kind, dat je kind lekker kan slapen, dat je kind leert te verwoorden wat hem of haar dwarszit en dat je kind wordt gemotiveerd. De specialist Droomdeurtjes heeft daarom de fairy door ontwikkeld. Die fairy door vormt een verbinding tussen de slaapkamer van je kind en de magische wereld van elfjes en draken die zich daarachter bevindt. Doordat je kind op deze manier kan fantaseren en eventuele problemen op de bijbehorende briefjes kan leren verwoorden, kan het zelfvertrouwen van je kind vergroten. Kinderen krijgen in een fantasiewereld meer zelfvertrouwen.

Een fairy door en diverse prachtige accessoires beschikbaar bij de specialist

Merk je dat je kind slecht slaapt of zelfs niet wil gaan slapen? Dan is een fairy door dé oplossing! Maar wat is een fairy door eigenlijk? Met deze deurtjes verbind je de slaapkamer van je kind met de magische wereld die zich achter de deurtjes bevindt. Zo’n fairy door helpt je kind beter te slapen, beter gevoelens te verwoorden en zich zelfverzekerder te voelen. Het zelfvertrouwen van je kind vergroten is wat er op die manier in gang wordt gezet. Bij Droomdeurtjes, de specialist die dit droomdeurtje heeft uitgevonden, zijn er verschillende varianten beschikbaar. Daarnaast kun je de leukste accessoires voor bij de deurtjes daar kopen. Denk bijvoorbeeld aan krukjes, stickers, verkleedkleren en nachtlampjes. De fairy door en accessoires kun je online aanschaffen. Alles om het zelfvertrouwen van jouw kind te vergroten!