Wist u dat u een stalen buis met een spiraalnaad of langsnaad kunt kopen bij de specialist op dit gebied. Maar is eigenlijk het verschil tussen deze naden? Een spiraalnaad gelaste stalen buis wordt vervaardigd uit een coil. Of te wel een opgerolde staalplaat die spiraalwijs onder poederdek gelast wordt. Door middel van coiljunction kan er een nieuwe coil aangelast worden zodat er enorm lange buizen geproduceerd kunnen worden. Een langsnaad gelaste stalen buis kan onderverdeeld worden in twee groepen: LSAW en ERW. De LSAW is een buis die vervaardigd wordt uit een plaat die rond gezet wordt en onder poederdek wordt afgelast. Een ERW stalen buis wordt net als een spiraalnaad geproduceerd uit coils. Maar deze wordt rond gezet over de lengte en aan elkaar gelast. De specialisten van Swanenberg IJzer Groep geven u graag meer informatie over de hoogwaardige stalen buizen. Wist u dat u hier ook rijplaten kunt huren en kopen?

Kunststof rijplaten huren

Stalen rijplaten of toch kunstof rijplaten huren? Het kan allebei bij Swanenberg IJzer Groep. Het voordeel van kunststof platen is dat ze makkelijker te hanteren zijn dan stalen rijplaten en ze bieden weer andere mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld een binnenstedelijk infraproject op de planning staan die u gaat voorbereiden? Dan bieden kunststof rijplaten de oplossing. Ook voor tijdelijke fietspaden en bescherming van een straat kunt u kunststof rijplaten huren. Naast stalen en kunststof rijplaten kunt u bij deze specialis ook terecht voor een stalen buis. Deze zijn weer zeer geschikt voor constructiedoeleinden bij een complexe ondergrond. Voor iedere ondergrond heeft deze specialist dé oplossing. Zo vindt u altijd de juiste logistieke oplossingen voor elk evenement.

Rijplaten huren voor een stevige ondergrond

Een stevige ondergrond is erg belangrijk bij bouwprojecten. Op die manier kunt u namelijk probleemloos uw werkzaamheden uitvoeren. Maar hoe kiest u deze ondergrond? Denkt u eens aan rijplaten huren bij Swanenberg IJzer Groep. Deze specialist is al meer dan 50 jaar ijzersterk in staal. Wereldwijd is deze specialist een betrouwbare toeleverancier voor het handelaren in ijzer- en staalproducten zoals rijplaten en een stalen buis. Welke afmeting heeft u nodig voor uw rijplaten? In het assortiment vindt u uiteenlopende afmetingen en dikten en allen voorzien van trekgaten om werkzaamheden nog beter te kunnen ondersteunen. De rijplaten in het assortiment zijn altijd uit voorraad leverbaar en ook te koop wanneer u regelmatig een bouwproject start.