De kamervraag
Image default
Huishoudelijk

Filterelementen

Filterelementen

Hebt u een bedrijf in de industriële sector en werkt u met gassen, vloeistoffen of perslucht? Bent u scheikundeleraar en op zoek naar goedkopere manieren om aan uw benodigdheden te komen? Of bent u slechts een hobbyist die geïnteresseerd is naar filtraties? Dan bent u voor filterelementen hier aan het goede adres. Niet alleen voor filterelementen kunt u hier terecht. www.Technofilter.eu levert nog veel meer handige producten die u kunnen helpen met het filteren van alle gassen en vloeistoffen. Filterelementen zijn er in de vorm van filterkaarsen of filterschijven waarmee het mogelijk is om zelfs de kleinste bacteriën en virussen uit uw vloeistof te krijgen. Dus in welke branche u ook werkzaam bent, er zijn altijd wel filterelementen te vinden die voldoen aan uw wensen. En mocht dat niet het geval zijn, dan gaan wij altijd maar wat graag op zoek naar een betere oplossing. Zo blijven wij ook scherp en bij de tijd. Wij zijn dol op het ontwikkelen van nieuwe producten dus kom maar op met uw wensen. Onze filterelementen voldaan altijd aan de internationale richtlijnen. Ze zijn gevalideerd met een type bacterie die past bij de filterfijnheid van het element. Hierdoor voldoen ze altijd aan de normen van de FDA. Dit is een Amerikaanse organisatie die toeziet op de kwaliteit en veiligheid van voedsel en medicijnen. Daardoor is het mogelijk om onze filterelementen over de hele wereld te verzenden. Dus woont u in het buitenland, dan is dat ook geen enkel punt voor ons. Een ander voordeel is dat u als particulier ook bij ons terecht kunt. Hebt u slechts behoefte aan een aantal filterelementen en niet in een bulk zoals fabrieken vaak nodig hebben? Dan is dat ook mogelijk. U kunt er zelfs een enkel element of filter bestellen. Daar doen wij gerust niet moeilijk over, we willen iedereen maar wat graag als klant want bij ons is de klant nog echt de koning.

Verfijnde filterelementen

Een waar gespecialiseerd bedrijf zijn wij, dat mogen wij met trots stellen. Niet vaak kom je een bedrijf tegen dat geheel is toegespitst op het terrein van filterelementen. Wij leveren dan ook alleen hoogwaardige kwaliteit en alleen van topmerken. Te weten:

  • Techno filter, dit zijn filterelementen die door onszelf worden geproduceerd
  • Microfiltrex
  • Carlson filtration
  • Graver Technologies
  • en ga zo maar door. Voor een volledige lijst van de producenten en leveranciers verwijzen we u graag door naar de speciale pagina op onze website. Daar kunt u alles nog eens rustig nalezen.

Filterelementen die wij vaak hanteren kunnen niet alleen bacteriën uit de vloeistof filteren. Ook gisten, schimmels en zelfs virussen worden door deze filterelementen gereduceerd tot nul. De poriewijdte is dan ook enorm dicht, denk hierbij aan een grootte van tussen de 0,2 en de 2,3 micron. Dat is intens klein en uiteraard niet waar te nemen met het blote oog. Als u meer op zoek bent om vuildeeltjes zoals stof, asbest en roet te filteren, dan leveren wij ook filterelementen met een wat grotere wijdte. Denk hierbij dan aan een wijdte van tussen de 0,5 tot maar liefst 3000 micron. Dit zijn overigens nog steeds enorm kleine poriën, maar we kunnen dus in allerlei maten aanleveren. Dit is natuurlijk geheel naar wens van de klant. De filterelementen zijn allen gemakkelijk in een filterbehuizing te plaatsen. Vooral voor langdurig gebruik is dit een handige oplossing voor al uw filterproblemen. Uiteraard kunt u er voor kiezen om gelijk in bulk in te kopen zodat de filterelementen nadat ze vol zitten, eenvoudig uit hun behuizing kunnen worden gehaald en omgewisseld kunnen worden voor een nieuw element. Wel zo handig als u dat gelijk in huis hebt. Zo kunt u het hele jaar door blijven filteren. En omdat u in het groot inkoopt zullen wij geheel niet moeilijk doen over kortingen op de bestelling. Zo hopen wij u tegemoet te kunnen komen in al uw wensen en voorkeuren. Op de site zijn overigens ook vaak mooie aanbiedingen te vinden, dus houdt de site nauwlettend in de gaten want wellicht zijn uw favoriete filterelementen eens enorm in prijs verlaagd.

Uw wens staat centraal

U leest het, wij zijn van alle markten thuis dus eigenlijk zijn er geen redenen meer om niet met ons in zee te gaan. Neem daarom snel een kijkje op onze site en neem gerust eens contact met ons op. U vindt op de site ons telefoonnummer en ons mailadres. Wij nemen altijd zo snel mogelijk weer contact met u op. Er is ook een contactformulier te vinden. Hier kunt u dan direct al uw prangende vragen mee stellen. Wij willen de site natuurlijk ook up to date houden. Dus hebt u daar ideeën, tips of klachten over, schroom dan niet en klim in de spreekwoordelijke pen en mail ons vlug. Komt u liever langs om de filterelementen in het echt te zien? Dan is dat ook zeer zeker mogelijk. Het kantoor van Technofilter is gevestigd in Uithoorn. Dat ligt een paar kilometer onder Amsterdam en is door die ideale locatie in de Randstad makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. U kunt van te voren een afspraak maken en dan zal de koffie klaar staan. Als u overtuigd bent van de kwaliteit van onze producten is het mogelijk om aldaar direct een bestelling te maken en als het om kleine bestellingen gaat kunt u de filterelementen direct meenemen. Bij ons zult u slagen, dat staat als een paal boven water.

http://www.technofilter.eu/nl-NL/filterelementen