Wilt u een feest op touw zetten en daarvoor graag enkele fusten goed bier afnemen tegen vriendelijke prijzen? Ook voor andere belangrijke gelegenheden zoals een bruiloft kunt u uw gasten kwaliteitsbier serveren van Horecabier. Deze gerenommeerde Nederlandse brouwerij bestaat sinds 2005 en levert Pilsener met een zalig, gemiddeld bittertje en een prachtige, neutrale goudtint. Voor iedere gewenste oplage aan fusten zijn zij het adres bij uitstek.

Gebrouwen met vakmanschap en pure passie

Bij Horecabier werkt men met natuurlijke ingrediënten en bronwater. Zo geniet u optimaal van ieder biertje dat zij produceren; altijd gebrouwen van 100% zuiver water uit Nederlandse bron en natuurlijke grondstoffen. Deze unieke receptuur resulteert in een heerlijk fris Premium Pilsener met 5% alcohol. Vol passie brouwen de vakmensen van Horecabier dagelijks in eigen brouwerij. Er wordt gedurende het gehele brouwproces gewerkt aan een voortreffelijk bier van hoge kwaliteit, en dat merkt u. De fusten bier die u bestelt bij Horecabier zijn altijd uiterst verfrissend; nogmaals bewijs dat Pilsener van hoge kwaliteit niet altijd de hoofdprijs hoeft te kosten.

Zakelijke en particuliere klanten worden beiden voorzien

Als u uw fusten afneemt bij Horecabier bent u niet gebonden aan leveringsafspraken met grote alcoholconcerns. Ook voor particuliere feesten en evenementen zoals jubilea en trouwerijen levert dit bedrijf altijd exact de fusten die afneemt, nooit meer dan nodig. Zakelijk aanvragen nemen ze bij Horecabier uiteraard ook in behandeling. Slijterijen, restaurants, verenigingen, cruiseschepen, horecaondernemers en evenementenorganisaties; al deze instanties kunnen uitstekend terecht bij Horecabier voor goedkope fusten bier voor op de tap. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of bedrijf? Maak uw keuze uit de verschillende bieropties en plaats uw bestelling direct! Landelijke levering is hierbij mogelijk. Zij zorgen er dan voor dat u de door u bestelde fusten al binnen 24 uur in huis heeft. Bezoek vandaag nog de website van Horecabier en ontdek de heerlijke frisse afdronk van hun Premium Pilsener.

https://horecabier.nl