De kamervraag
Image default
Hobby en vrije tijd

Wilt u uw boot verkopen?

In het huidige economische klimaat kan uw boot verkopen lastig zijn. We horen wel dat de economie aantrekt, maar de meeste mensen hebben hier zelf weinig zicht op en daardoor weinig vertrouwen in. Hierdoor is de meerderheid van de mensen toch nog wat huiverig om grotere aankopen te doen, bijvoorbeeld huizen en auto’s, maar ook boten. Uw boot verkopen kan daarom nog een hele opgave zijn. Dat is vervelend, want zoals u bij een huis dat te koop staat nog hypotheek moet betalen, hebt u terwijl uw boot te koop staat ook doorlopende kosten, namelijk het liggeld. Het is daarom zaak dat, als u uw boot te koop heeft gezet, deze zo snel mogelijk verkocht is. Het moet echter ook niet te overhaast gebeuren, want u wilt wel een redelijke prijs voor uw boot. Snelheid mag niet ten koste gaan van de prijs. Het is daarom zaak om een betrouwbaar adres te vinden waar u snel uw boot verkopen kunt, maar wel tegen een rechtvaardige prijs. U wilt achteraf niet horen dat u te weinig geld hebt gekregen voor de boot die u verkocht heeft. VoordeligeBoten.nl is zo’n betrouwbaar adres. Hieronder zal uitgelegd worden hoe het boot verkopen aan VoordeligeBoten.nl in z’n werk gaat en waarom het voor u voordelig is een poging te wagen via dit bedrijf.

Uw boot verkopen via VoordeligeBoten.nl

VoordeligeBoten.nl koopt en verkoopt boten. Het bedrijf handelt dus als het ware als tussenpersoon, maar dit gaat net iets anders in z’n werk dan u misschien zou verwachten. Het grote voordeel van uw boot verkopen met dit bedrijf is dat het enorm snel gaat en u dus niet nog voor lange tijd voor het liggeld op moet draaien. Een reguliere tussenpersoon bemiddelt namelijk, maar VoordeligeBoten.nl koopt u boot en verkoopt hem dan weer door. Op de website van VoordeligeBoten.nl vindt u, onder het kopje ‘boot aanbieden’ een formulier. Hierin kunt u de bootgegevens van de boot die u wilt verkopen invullen. Het gaat daarbij om kenmerken van de boot, zoals het merk, het type, het materiaal waar de boot van is gemaakt, het soort brandstof dat de boot nodig heeft, de grootte van de boot en het bouwjaar. Ook uploadt u foto’s op van de boot en kunt u, als u uw boot elders op internet te koop heeft aangeboden, de link hiervan doorgeven. Verder laat u uw gegevens achter. Vervolgens neemt VoordeligeBoten.nl snel, binnen een dag, contact met u op. We hebben dan een beeld gevormd van de boot en het getaxeerd en doen aan de hand daarvan een bod doen. U kunt er dan over nadenken en als u akkoord gaat uw boot verkopen aan het bedrijf. Als u akkoord gaat met het bod, dan wordt er een afspraak met u gemaakt zodat we de boot kunnen komen bekijken. Tijdens deze afspraak wordt beoordeeld of uw boot overeenkomt met wat u in het verkoopformulier op de website hebt ingevuld. Zijn de foto’s bijvoorbeeld recent genomen? En kloppen de specificaties? Als dit het geval is, kunt u uw boot verkopen aan ons. We zullen dan een koopovereenkomst opmaken die ter plekke getekend kan worden door beide partijen. Vervolgens maakt VoordeligeBoten.nl meteen een afspraak met u over wanneer we de boot komen ophalen. Zo vangt u twee vliegen in één klap: u bent snel en voor een goede prijs uw boot kwijt en daardoor loopt het liggeld niet meer op. Bovendien bent u niet meer verantwoordelijk voor de boot, zodat schade niet meer op u verhaald kan worden. Een snellere, efficiëntere en prettigere manier van boot verkopen is er niet. Naast uw boot verkopen kunt u bij VoordeligeBoten.nl ook een nieuwe boot kopen. Althans, een nieuwe boot voor u, maar vanwege de werkwijze die hierboven staat uitgelegd is de boot wel eerder gebruikt. Iedere boot die wij verkopen is tweedehands. Maar, zoals wij van u verwachten dat u eerlijk bent in het formulier dat u invult als u uw boot verkopen wilt, zo zijn wij eerlijk over de boten die wij in de aanbieding hebben. De boten staan accuraat beschreven op onze website: niet beter dan dat ze in werkelijk zijn en niet slechter. De prijzen zijn voordelig, doordat het bedrijf zelf niet veel kosten maakt: er is dus geen reden om u meer te laten betalen.

Neem een kijkje op de website

Wilt u uw boot verkopen, maar wilt u eerst meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vindt u uitgebreidere informatie over hoe het boot verkopen in zijn werk gaat. Ook kunt u bekijken welke boten er momenteel te koop staan. Natuurlijk vindt u op de website ook hoe u met VoordeligeBoten.nl in contact kunt komen. U kunt een contactformulier invullen, waarna u binnen 24 uur een reactie kunt verwachten. Daarnaast staan vanzelfsprekend het e-mailadres en telefoonnummer vermeld. Verder kunt u, als onderdeel van onze service naar u als potentiële klant, ook vragen stellen via de chat. Rechts op uw beeldscherm vindt u de chat en kunt u zien of er iemand van ons online is. Boven het chatvenster ziet u ook de icoontjes van verschillende sociale media: Twitter, LinkedIn en Facebook. Via deze sociale media kunt u op de hoogte blijven van ons en van de boten die we in de aanbieding hebben. Als we een boot aangekocht hebben, of juist een boot verkopen, zullen we dat, naast op onze website, ook via sociale media melden.

http://www.voordeligeboten.nl/