De kamervraag
Image default
Gezondheid

Wat zorgt voor een laag libido?

Iedereen die last heeft van een laag libido ervaart dit gegarandeerd als vervelend. Hoogstwaarschijnlijk heb je hier zelf ook last van, want anders las je dit artikel niet. Lichamelijk contact tussen de lakens is belangrijk. We produceren dopamine ondertussen en het geeft ons dus een goed gevoel. Het liefst doen we het met een partner, maar hier beschikken we niet altijd over dus het kan zijn dat het soms een one night stand moet zijn. Maar hoe vervelend is het als je geslachtsorgaan niet naar behoren functioneert? In dit artikel ga ik vertellen wat de mogelijke oorzaken zijn van en wat de makkelijkste manier is om het op te lossen.

Als eerst spelen vaak lichamelijke problemen een belangrijke rol bij erectiele dysfunctie. Deze lichamelijke problemen ontstaan vaak door een slechte lichamelijke conditie. Dit kan komen door roken, vet eten en weinig lichaamsbeweging. In het geval van mannen ontstaat the mood door bloed dat naar het geslachtsorgaan loopt. Als deze bloedtoevoer niet goed is of langzaam verloopt betekent dit dat hij niet omhoog gaat. Een hormonale balans verstoring kan voor het zelfde effect zorgen.

Ten tweede zijn psychologische problemen een mee spelende factor. Het is belangrijk dat je je concentreert op de situatie. Je hele lichaam en dus ook je geest moet in de juiste context komen. Als je bijvoorbeeld onzeker bent en je denkt dus aan andere dingen dan kan het zijn dat je lichaam niet naar behoren functioneert. Dit kan resulteren in het niet omhoog komen of een te snel klaar komen. Stress kan een belangrijke factor zijn in dit verhaal. We leven in een samenleving waarin veel van ons verwacht wordt. Je moet functioneren op je werk. Je wilt graag sporten in de week, op je voeding letten, er goed uit zien, op de kinderen letten en noem maar op.

Gebruik maken van libidoforte zorgt ervoor dat je op natuurlijke wijze de juiste voeding binnen krijgt om de bed prestaties te verbeteren   

 

 

 

 

https://www.libidoforte.com/

Gerelateerde artikelen

Libido 7 enkel voor echte mannen

Wat zijn testosteron boosters?

De juiste advocaat bij letselschade