De kamervraag
Image default
Gezondheid

Testosteron booster: wat doet het?

 

Testosteron Booster goed of slecht?

Voordat ik op deze vraag inhaak, is het wellicht eerst goed om te weten wat testosteron precies is en waarvoor het dient.

 

Testosteron

Testosteron is een hormoon en staat in nauw verband met je libido. Wanneer de waarden van het hormoon testosteron laag zijn, is je libido ook laag, andersom is het precies hetzelfde. Wanneer je veel van het hormoon in je lichaam hebt zitten, is je libido hoog.

 

We spreken van een laag, gemiddeld en hoog libido. Een laag libido wordt ook wel anafrodisie genoemd. Iemand met een zeer hoog libido valt onder hyperseksualiteit.

 

Een testosteron booster wordt normaliter gebruikt door mannen waarbij er een tekort van dit hormoon is. Voor hen raad ik een testosteron booster ook zeker aan. Vaak geeft het direct effect en kun je er, om het zo maar even te zeggen, weer tegenaan. Echter is het niet verstandig om een testosteron booster te nemen wanneer je probleem niet ligt aan een tekort aan dit betreffende hormoon.

 

Erectie stoornis

Een erectie stoornis heeft vaak niet direct iets met een laag libido te maken. Echter om een laag libido op te hevelen kan het wel helpen om het gewoon maar te doen. Wanneer het voor jou onmogelijk om een erectie te krijgen zonder prikkels. Kun je overwegen om erectie pillen te gaan gebruiken. Zo’n pil neem je 60 minuten voor de daad in, het zorgt voor een erectie zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Het is namelijk vastgesteld dat het belangrijk is om bij een laag libido, het toch te blijven doen. Een erectie pil kan dan uitkomst bieden.

 

https://libidoxl.nl/

Gerelateerde artikelen

Levenskwaliteit Patiƫnten verbeteren

Een deskundige diƫtist in Haarlem

Help ik heb een te laag libido | Oplossingen en Oorzaak