De kamervraag
Image default
Gezondheid

Jonger met hyaluronzuur

Vrouwen willen er vaak sensueler uitzien door gebruik te maken van rode lippenstift, maar ze zijn vaak niet tevreden met hoe hun lippen er nu uitzien. Het is niet moeilijk om daar verandering in te brengen, want je kunt gemakkelijk lippen opvullen met hyaluronzuur. Hiermee kun je er gemakkelijk voor zorgen dat je mooie en sensuelere lippen krijgt dan voorheen. Natuurlijk kun je je lippen ook voller laten maken als de ouderdom toeslaat en ervoor zorgt dat je lippen een stuk minder vol zijn dan vroeger. Het is absoluut iets waar je je niet voor hoeft te schamen, want het wordt waarschijnlijk veel vaker gedaan dan dat je denkt.

Hyaluronzuur is niet gevaarlijk, omdat het een suiker is en dus een glucose bouwsteen. Het lichaam maakt hyaluronzuur zelf al aan en in principe vul je, met een hyaluronzuur injectie, de reserves aan van het zuur dat je al hebt. Bij de lippen zorgt het ervoor dat het verouderingsproces tegen wordt gegaan en dat je lippen dus een iets vollere look krijgen. Je hoeft dus ook niet bang te zijn voor negatieve bijwerkingen die je ervan kunt krijgen, aangezien je lichaam deze stof zelf aanmaakt is het volledig veilig te gebruiken.

Er zijn natuurlijk nog veel meer behandelingen die gedaan kunnen worden met hyaluronzuur. Denk bijvoorbeeld aan een rimpelbehandeling met hyaluronzuur. Het is een stof die niet slecht is voor je lichaam en je kunt er dus ook rimpels mee tegengaan, omdat het ervoor zorgt dat de veroudering langzamer gaat dan dat het normaal zou gaan. Er zit een klein addertje onder het gras. Het is namelijk afhankelijk van de huid of je in aanmerking komt voor hyaluronzuur. Het is een remmend middel en zorgt er dus voor dat, mits het niet in een te laat stadium zit, dat de rimpels worden tegen gegaan voor een tijdje.

 

http://www.faceland.nl