De kamervraag
Image default
Gezondheid

Een fit lichaam

Elke jaarwisseling hebben duizenden mensen goede voornemens. De voornemens die je het vaakst hoort zijn stoppen met roken, meer sporten een gezondere  levensstijl. Iedereen wil graag leven in een fit lichaam. Nu zijn er duizenden sportscholen in Nederland dus de mogelijkheid voor mensen om meer te sporten is er dan ook zeker. De goedkoopste sportschool  in Nederland is Fit for Free. Bij deze sportschool kunnen mensen al sporten vanaf 17 euro. Het nadeel van deze sportschool is wel dat er nauwelijks persoonlijke begeleiding is voor de sporters. Zeker voor beginners is het verstandig om advies te krijgen over op welke manier ze de apparaten moeten gebruiken. Een andere grote sportschoolketen in Nederland is Sportcity. Deze sportschool is weliswaar wat duurder maar de begeleiding binnen deze sportschool is vele malen beter. Daarnaast zijn de faciliteiten bij deze sportschool beter. Zo kunnen leden gratis gebruik maken van de sauna en de zonnebank. 

Naast het actief sporten in de sportschool zijn er ook nog andere manieren om een fitter lichaam te krijgen. Voeding is zoals al eerder gezegd een belangrijk onderdeel voor een fit en gezond lichaam. Mocht het moeilijk zijn, vanwege bijvoorbeeld een drukke baan, om elke dag de juiste voeding binnen te krijgen dan zijn er ook nog alternatieven hiervoor. Er zijn namelijk goede voedingssupplementen die prima kunnen helpen om een fitter en gezonder lichaam te krijgen.  Dit zijn natuurlijke supplementen waarbij dus geen chemische stoffen zijn toegevoegd.

Om dus een fit lichaam te krijgen zijn er meerdere mogelijkheden die je met elkaar kunt combineren. Een abonnement bij de sportschool nemen is een stap in de goede richting. Om dit te ondersteunen kun je prima gebruik maken van voedingssupplementen. Buiten al dit om is stoppen met roken natuurlijk de belangrijkste voorwaarde voor een fit en gezond lichaam. In 2015 kun je dus prima gaan werken aan je gezondheid!

http://www.oligo-pharma.nl/