Voor veel mensen zou telelogopedie een echte uitkomst betekenen. Hiermee kunt u namelijk enorm veel tijd besparen. U hoeft namelijk niet langer keer op keer met uw zoon of dochter naar de logopedist te gaan. Hierdoor heeft u online toegang tot diverse spraakoefeningen. TinyEYE Europe heeft een speciale logopedie software ontwikkeld waardoor het mogelijk is vanuit huis gemakkelijk uw oefeningen te doen. Zodoende hoeft u niet meer op pad, maar kunt u gewoon uw laptop openklappen of de desktop aanzetten. Telelogopedie is dan ook een ware uitkomst voor mensen met een zeer druk bestaan of die niet erg mobiel zijn. Hier is de logopedie software dan ook op aangepast, resulterend in een hele nieuwe manier van begeleiden en helpen op het gebied van spraak.

Telelogopedie, online logopedie

Met telelogopedie voor kinderen met communicatieproblemen volgt u logopedie via het internet. Veel mensen in Nederland hebben hier enorm veel baat bij. Mensen hebben het namelijk al druk en steeds weer naar de logopedie rijden past hier moeilijk bij. Gelukkig is de huidige logopedie software van bijvoorbeeld TinyEYE Europe een uitkomst voor zowel de therapeut als de patiënt. Met een gemakkelijk en snel programma kan iemand met een internetverbinding in contact komen met de logopedist, dit is het begin van de telelogopedie. Hierna worden bepaalde oefeningen gedaan en worden de resultaten elektronisch vastgelegd. Met deze oefeningen krijgen kinderen logopedie op basis van leuke spelletjes. Dit zorgt ervoor dat resultaten gemakkelijk te vergelijken zijn met elkaar. De logopedie software van TinyEYE Europe kan u voorzien van deze gemakken.

Logopedie software ontwikkeld door een specialist

Tegenwoordig, in het jaar 2017 ziet logopedie er totaal anders uit dan het vroeger deed. Met logopedie software kunt u namelijk heel makkelijk vanuit thuis een audio en visuele verbinding maken met een specialist. Deze vorm van communiceren met de logopedist noemen ze telelogopedie. Deze logopedie software is ontwikkeld door een specialist op dit gebied, genaamd TinyEYE Europa. Door de interactie die gemaakt wordt via de audiovisuele verbinding is er dan ook persoonlijk contact met een logopedist van TinyEYE Europe. Personen die niet goed ter been zijn kunnen dan gemakkelijk in contact komen met een logopedist, dit dan via de logopedie software. Telelogopedie is dan ook een vooruitstrevend middel op het gebied van spraakverbetering bij personen!