De kamervraag
Image default
Geschenken

Leren armbanden uit de hoogvlakte van Tibet

Zoek je een originele, handgemaakte armband van leer, versierd met touw, bedeltjes of zilveren details? Kijk dan naar de collectie leren armbanden uit Tibet van Wereldse Juwelen. De Tibetanen gebruiken deze armbanden zelf om bedeltjes met een religieuze of symbolische betekenis dicht bij zich te dragen.
Ambachtslieden uit Tibet maken deze hippe sieraden, die eenvoud en spiritualiteit uitstralen. Ze zijn tegen een zeer aantrekkelijke prijs te koop. Kijk dus snel rond in ons gevarieerde assortiment en kies een armbandje uit dat bij je past. Als je een bestelling bij ons doet, dan is de bezorging gratis.

Leren armband voor een eigenzinnige uitstraling
De armbanden zijn geschikt voor zowel dames als heren. Ze zijn gemaakt van soepel leer en hebben rustige of juist opvallende kleurcombinaties. Voorbeelden van bedeltjes zijn een symbool van de vrede, gebedsmolentje of yin-yangsymbool. Houd je van een opvallende look? Combineer dan meerdere armbandjes tegelijk. Maar ook de combinatie van een leren armband met zilveren sieraden zorgt voor een prachtige uitstraling.
Kies een armband uit voor een vriend, vriendin of familielid. Je hebt dan een geweldig cadeau, waarmee je tegelijkertijd ook de ambachtslieden in Tibet een eindje op weg helpt. Zo brengt dit eenvoudige sieraad overal een beetje geluk!

http://www.wereldsejuwelen.nl