De kamervraag
Image default
Eten en drinken

Spelen met de hele klas bij deze indoorspeeltuin in Zeeland

Een goede bestemming voor een schoolreisje is Zwierelantijn, indoorspeeltuin in Zeeland, die zich in hetzelfde gebouw bevindt als familierestaurant Eetplezier. De schoolreis is altijd een groot moment, dus wilt u als begeleider iets verzinnen wat bij iedereen in de smaak valt. De indoorspeeltuin in Zeeland met restaurant is ideaal, want welk kind houdt er nu niet van klimmen, klauteren en zwieren? U stelt zelf het ideale arrangement voor de groep samen. Wie echt wil uitpakken kan daarnaast natuurlijk ook met de klas gaan eten bij Familierestaurant Eetplezier. Er is een speciaal kinderbuffet met al het favoriete eten van kinderen en ijs toe. Begeleiders bestellen van de gevarieerde kaart met heerlijke gerechten.

Arrangementen

U hebt de keuze uit twee schoolreispakketten als basis. Het ene pakket bevat entree en een gereserveerde tafel, het andere onbeperkt spelen, een tafel én frietjes met snacks en mayonaise. U kiest wat het beste bij de duur van het schoolreisje past. Vervolgens kunt u het schoolreisje zoveel uitbreiden als u wilt met ranja, ijsjes, snoep en chips. Via de website regelt u alles gemakkelijk en bent u voor u het weet op weg met de hele klas. Als begeleider kunt u er daarnaast zelf natuurlijk nog veel meer aan toevoegen. Neem bijvoorbeeld verkleedattributen mee voor de kinderen, of schmink. Of laat ze opdrachten uitvoeren tijdens het spelen, zo kunt u als begeleider toch actief meedoen.

Praktisch

De indoorspeeltuin in Zeeland is een schoolreisbestemming zonder gedoe. In de overzichtelijke speeltuin kan goed toezicht worden gehouden terwijl u als begeleider comfortabel aan een tafel zit. De geserveerde tafel is ook gelijk hét verzamelpunt voor als de kinderen willen uitrusten of er iets is. Hier eet u samen gezellig een hapje. Ook vanuit familierestaurant Eetplezier is goed toezicht te houden op de spelende kinderen. Hier worden heerlijke hapjes en drankjes geserveerd. Op het parkeerterrein is parkeren gratis voor het schoolreisje en ook een bus kan er parkeren om iedereen op bestemming te krijgen. Als de groep groot genoeg is kan het schoolreisje zelfs plaatsvinden buiten de reguliere openingstijden van de indoorspeeltuin in Zeeland.

https://familierestauranteetplezier.nl/

Gerelateerde artikelen

Catering als besparing op uw feest

Dineren bij De Kommensaal

Lekkere catering in Groningen