Allereerst is een koffiezetapparaat goed voor de sociale interactie op de werkvloer. Werknemers zitten anders alleen achter hun bureau. Waarschijnlijk praten ze met de mensen die direct in hun omgeving zitten, maar zelden met de mensen die aan de andere kant van het kantoor zitten. Met een koffiezetapparaat kan deze sociale interactie wel plaatsvinden. Een goede, professionele koffiemachine is dus onmisbaar in ieder bedrijf.

Visitekaartje

Met het aanbieden van een kopje koffie breng je kortom veel voordelen teweeg. Het zorgt voor meer productiviteit, tevredenheid, sociale interactie en letterlijk een warm welkom. Het is daarom van belang om te investeren in goede koffie en daarmee een goede koffiemachine. Daarnaast straalt goede koffie ook professionaliteit uit wanneer u klanten op bezoek heeft. Wanneer iemand een vieze bak koffie voorgeschoteld krijgt, zal de kans groot zijn dat hij dit associeert aan het bedrijf. Zie het als een soort van visitekaartje voor je bedrijf. 

Juiste capaciteit

Het is natuurlijk zonde als een apparaat niet de juiste capaciteit heeft of te weinig capaciteit. Denk dus aan het aantal gebruikers, de gewenste snelheid per kop in seconden, het aantal koffievariaties, wel of geen andere dranken dan koffie, espresso-, instant-, of fresh brew-koffie en wordt er de gehele dag door koffie gedronken? Deac helpt graag wanneer u toch nog twijfelt over de juiste machine. Zo straalt uw bedrijf professionaliteit uit en zijn u en uw werknemers altijd voorzien van goede koffie.

Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/