Heeft u een groot evenement op de planning staan? Een personeelsfeest, jubileum of bruiloft? Voor een unieke culinaire beleving is een walking dinner een uitstekende keuze. In veel bedrijven werken bijvoorbeeld veel medewerkers die van buitenaf komen. Door een walking dinner te organiseren bij een catering bedrijf kunnen werknemers én elkaar beter leren kennen, wat de samenwerking binnen uw organisatie ten goede komst, én ze ontdekken meteen de stad. Baans Catering is een catering bedrijf in Oosterhout en organiseert op aanvraag walking dinners in bijvoorbeeld Breda. Het diner wordt genuttigd op diverse unieke locaties in de stad en evenals de locaties, zijn ook de geserveerde gerechten uniek en van een niveau dat boven de concurrentie uitstijgt.

De catering in Oosterhout heeft alles in huis om van uw feest een succes te maken

Een cateraar voor bedrijfsfeesten vindt u in Oosterhout. U bent hier namelijk gegarandeerd van heerlijke hapjes en een juiste aankleding met tafelgerei en serviesgoed. Wilt u binnenkort een feest geven in Breda of Oosterhout, en uw gasten trakteren op een goede maaltijd? Bij een drankje hoort immers ook een hapje toch? Maar ja, het verzorgen van de catering in Oosterhout voor zoveel mensen levert nogal wat problemen op. Allereerst bent u zelf een chefkok, dus wat gaat u serveren? Daarnaast vraagt een goede maaltijd om de juiste apparatuur, om tafelgerei, en om serviesgoed. Schakel daarom een catering bedrijf in om u hiermee te helpen. En niet zomaar een catering bedrijf, Baans Catering natuurlijk! U kunt de catering volledig zelf samenstellen en kiezen uit een enorm assortiment aan hapjes en complete diners. Uiteraard allemaal bereid door professionele en ervaren chefs.    

Borrels, live cooking, of een totaalfeest, de catering in Oosterhout zet voor u een tandje bij

Een catering uit Oosterhout gaat net een stapje verder. Catering hoeft niet saai te zijn! Veel mensen zijn van een catering bedrijf gewend dat er lange tafels worden klaargezet met daarop een verscheidenheid aan hapjes of andere gerechten. Maar waarom zou u van uw evenement geen beleving laten maken? Eten is buiten een noodzaak, ook vaak een sociale activiteit. Geen wonder ook dat veel zakelijke besprekingen of het sluiten van deals gebeuren onder het genot van een hapje en een drankje. Baan Catering kan u de catering bieden die past bij iedere situatie. Dat betekent gerechten op niveau, bereid door uitstekende chefs en een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Live cooking, walking dinners of de totale verzorging van uw (bedrijfs)feest, de catering in Oosterhout is nog nooit zo luxe geweest!