We doen bijna altijd extra middelen in ons eten. Om het langer goed te houden of om de smaak te manipuleren. Gelukkig zijn er ook steeds meer aanbieders die werken met natuurlijke producten zoals glutenvrije havermout. Zo ook Rosies B.V., aanbieder van diverse glutenvrije ontbijtproducten, zoals glutenvrije haver en havermout. Kies je voor de producten van de specialist, dan weet je allereerst zeker dat ze geen gluten, tarwe of zuivel bevatten. Daarnaast zijn de producten vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, van gehydrogeneerde vetten en van GMO-ingrediënten. Zo ontstaat er een natuurlijk product dat goed is voor het lichaam en dat iedereen kan eten. Glutenvrije haver of havermout is dan ook een heerlijk begin van de dag!

Specialist produceert glutenvrije haver en havermout naar zelf ontwikkeld productieproces

Het geheim van de smid. Bij veel producenten van voedingsmiddelen geldt deze vuistregel net zo goed. Niet bij de glutenvrije haver van Rosies B.V. : dat kan niet anders dan lekker zijn. De specialist zorgt ervoor dat er alleen producten worden verkocht die ze zelf hebben getest en ook daadwerkelijk lekker hebben bevonden. Zo weet je zeker dat je alleen de glutenvrije ontbijtproducten met de beste smaak en van de beste kwaliteit op tafel zet. Glutenvrije haver, glutenvrije havermout en diverse andere glutenvrije ontbijtproducten maken ieder ontbijt dan ook tot een feestje. Waar kun je die producten vinden? Rosies B.V. heeft een zeer uitgebreid assortiment aan zelf ontwikkelde en geproduceerde glutenvrije ontbijtproducten.

Bij de specialist alleen glutenvrije haver of havermout van de beste kwaliteit

Als je enkel glutenvrij wilt eten dan heb je natuurlijk ook een ontbijt nodig zonder gluten en dat valt nog niet mee. Gelukkig zijn er ook specialisten zoals Rosies B.V. Die kan je de juiste kwaliteit garanderen. Alleen als je glutenvrije haver of havermout aanschaft bij de specialist, dan weet je heel zeker dat deze producten met uiterste zorg zijn gefabriceerd en dat ze veilig zijn om te consumeren. Daarnaast kan de specialist je ook garanderen dat er geen onnatuurlijke stoffen aan de producten zijn toegevoegd (zoals geur-, kleur- en smaakstoffen). En misschien wel het belangrijkste: de specialist kan je een verzekeren van een heerlijke smaak.