De kamervraag
Image default
Energie

Nostalgie door kachels

Kachels

Kachels geven door de eeuwen heen al die extra sfeer in huis. Niets zo gezellig als de warme gloed die een kachel geeft. Ons haardencentrum heeft een groot assortiment aan betaalbare kachels. Kijk eens op onze site of breng een bezoek aan onze showroom voor een indruk van ons aanbod.

Ons haardencentrum heeft een ruime sortering aan haarden en kachels. Wij adviseren u graag in de keuze tussen een hout- of een gashaard. Welk type haard voor u geschikt is hangt af van uw inrichting en budget. Komt kijken in onze winkel en bezoek onze showroom. Voor ons adres verwijzen wij u naar onze site.

Twijfelt u nog, door kosten of tijdsduur, om een haard te nemen? Stop dan met twijfelen! Haardencentrum Hoevelaken biedt de ultieme oplossing, een kachel. Door de kwaliteit die zij leveren zijn deze vrijwel niet te onderscheiden van haarden, behalve dat zij geen ombouw nodig hebben. Kijk op onze site en heb binnenkort nog zo’n warme kachel staan.

De rookkanalen voor zowel kachels op gas als hout zijn geschikt voor zowel nieuwe huizen als oudere huizen. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal. Vervolgens worden deze kanalen opgevuld met hoogwaardige isolatiematerialen. Zo bent u verzekerd van een schone verbranding zonder reststoffen in huis

Graag nodigen wij u uit bij ons bedrijf. Hier treft u de mooiste kachels en het grootste aanbod aan moderne en sfeervolle haarden. Al onze kachels zijn bovendien stijlvol en functioneel en bovendien veilig en in iedere woning te installeren. Ons installatieteam staat u graag terzijde bij het plaatsen van een kachel.

Lekker genieten van warme chocolademelk bij het haardvuur. Er is echt niemand die niet al warm wordt bij de gedachte. Ons haardencentrum brengt dergelijke sfeer bij u in huis met talloze sfeervolle en moderne kachels. Of u nou op zoek bent naar een klassiek ogende openhaard of een zeer functionele gaskachel. Wij bieden het allemaal.

Nostalgie door kachels

Kachels in allerlei kleuren, vormen, hoogtes en afmetingen vindt u bij Haardencentrum Hoevelaken. Wilt u een middelhoge ronde of een compacte vierkante kachel, een antiek uiterlijk of een moderne look? U heeft het voor het zeggen bij Haardencentrum Hoevelaken. U kunt ons adres op onze website vinden.

Ons haardencentrum biedt voor elk interieur en elke gewenste stijl een hout- of gaskachel. Onze ervaring met kachels is zeer groot en ons eigen installatieteam zorgt voor de juiste installatie van de door u gekochte kachel. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillen tussen gas- en houtkachels.

Wanneer wij van Haardencentrum Hoevelaken een schitterend exemplaar uit onze showroom met kachels aan u verkopen, begint onze service pas. Wij bezorgen uw kachel thuis en zorgen ook voor de installatie ervan. Daarna kunt u van ons aan voor eenmalig of periodiek onderhoud van uw kachel. Via onze website kunt u een onderhoudscontract aanvragen.

Zoekt u een strakke, moderne kachel, of bent u meer een liefhebber van klassieke kachels en haarden? Bij Haardencentrum Hoevelaken vindt u het allemaal. Op onze website vindt u foto’s van tal van fraai ingebouwde kachels zodat u direct een beeld krijgt. Ook nodigen wij u graag uit in onze winkel.

Een nieuwe kachel koopt u niet zomaar. Ga daarom eerst naar de showroom van Haardencentrum Hoevelaken en bekijk de kachels uit ons assortiment. Wij informeren u graag over de voordelen van onze kachels en de vele plaatsingsmogelijkheden. Kom bij ons langs en wellicht geniet u binnenkort van de plezierige warmte en de sfeer van een kachel in uw huis.

Authentiek gezellige kachels

Kachels hebben vele voordelen: sfeer, warmte, lage belasting voor het milieu en plaats besparend. Op de site van Haardencentrum Hoevelaken krijgt u een indruk van ons aanbod aan gas- en houtkachels. Wij installeren uw kachel met ons eigen installatieteam, want bij ons staat veiligheid voorop!

Haardencentrum Hoevelaken is de meest kwaliteitsvolle aanbieder op het gebied van kachels, ook nog eens met het grootste assortiment. Bij Haardencentrum Hoevelaken wordt u uitstekend geholpen bij vragen, keuzes, klachten en informatie. Twijfel niet langer en kom langs in Hoevelaken. Kijk alvast op de site voor meer informatie op onze site.

Wilt u naast uw cv nog een gezellige warmtebron in uw huis? Denk dan eens aan een kachel van Haardencentrum Hoevelaken. In onze sfeervolle showroom vindt u zowel gasgestookte als houtgestookte kachels in diverse stijlen en uitvoeringen. Uw smaak zit er vast bij. Laat u door ons informeren en neem contact met ons op.

De rookkanalen voor zowel kachels op gas als hout zijn geschikt voor zowel nieuwe huizen als oudere huizen. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal. Vervolgens worden deze kanalen opgevuld met hoogwaardige isolatiematerialen. Zo bent u verzekerd van een schone verbranding zonder reststoffen in huis

Geniet van comfort, sfeer en warmte dankzij de kachels van Haardencentrum Hoevelaken. Al onze kachels zijn veilig, ergonomisch en worden door onze eigen medewerkers bij u thuis geinstalleerd. Zo bent u voortaan verzekerd van dat echte thuisgevoel. U bespaart bovendien op uw energierekening, want de cv gaat minder vaak aan.

Kent u onze eco-line gashaarden al met 40 % minder gasverbruik? Op onze site vindt u daar informatie over. Wanneer u een kachel of haard wilt kopen kunt u het beste eerst met een adviseur van ons Haardencentrum in Hoevelaken afspreken. Hij vertelt u alle bijzonderheden over de kachels en helpt u bij de aankoop die bij u past.

Met Haardcentrum Hoevelaken vind u ongetwijfeld de kachel welke u zoekt. Bezoek nu de website!

http://www.haardencentrum-hoevelaken.nl/kachels