De kamervraag
Image default
Energie

Een zonnepaneel kopen via www.solar-systemen.nl

Solar-systemen.nl zorgt voor uw zonnepaneel

Het zonnepaneel is niet meer weg te denken uit de energiesector van vandaag de dag. Dit stuk techniek heeft met name de laatste jaren een gestage opmars gemaakt. Steeds meer Nederlandse bedrijven en huishoudens hebben de voordelen van duurzaam opgewekte energie ontdekt. Op de site van Solar-systemen.nl kunt u een serie voorbeelden van geslaagde projecten zien. Afhankelijk van budget en behoefte hebben huishoudens in heel Nederland gekozen voor een pakket zonnepanelen van het Duitse kwaliteitsmerk Eging, geleverd door Solar-systemen.nl. Al deze tevreden klanten kunnen vooruitkijken naar duizenden euro’s toekomstig rendement. Als het om uw dagelijkse energielevering gaat wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Daarom levert Solar-systemen.nl zonnepanelen van het Duitse merk Eging. Deze betrouwbare producent van A-merk technologie heeft alle productie onder één dak. Deze controle over het productieproces leidt tot betaalbaarheid en uitmuntende kwaliteit van elk zonnepaneel van dit merk. Eging geeft een productgarantie van 25 jaar op alle producten, plus ruime vermogensgaranties zodat u werkelijk kunt vertrouwen kunt hebben dat uw rendement optimaal is. Verder zijn de panelen van dit merk voorzien van alle keurmerken. Solar-systemen.nl ziet de kracht van delen. Via ons project Deeldezon.nl kunt u een collectieve inkoop organiseren. Dat heeft voor beide partijen voordelen: Solar-systemen.nl kan uitzien naar een goede verkoop en u kunt zich met anderen verheugen op aantrekkelijke kortingen tot wel 20%. Zo delen we samen de energie van de zon en heeft iedereen er voordeel bij. Uit ervaring weten we dat de investering in een zonnepaneel makkelijker te beslissen is als u medestanders hebt die met u meedenken. Kijk dus snel wat de mogelijkheden zijn: Solar-systemen.nl denkt graag met u en uw naasten mee over investeren in duurzame energie.

Een zonnepaneel kopen via www.solar-systemen.nl

Zoals veel mensen wellicht weten levert een zonnepaneel vooral wat op voor je energierekening. Dit valt logisch te beredeneren uit het feit dat de hoeveelheid energie die opgewekt wordt door een zonnepaneel niet ingekocht hoeft te worden van de energieleverancier. Een veel gehoord argument is dat een zonnepaneel niets oplevert wanneer de zon niet schijnt, dit is niet het geval. Zelfs als het bewolkt is wordt er stroom opgewekt. Zoals gezegd bent u bij het gebruik van een zonnepaneel niet meer afhankelijk van de energieleverancier en van zijn stijgende energieprijzen. Daarnaast is een zonnepaneel goed voor het milieu. De energie die opgewekt wordt is schoon en duurzaam en zorgt voor een vermindering van de CO2 uitstoot. Een ander voordeel is de waardevermeerdering van een huis net zoals een CV ketel en spouwmuurisolatie. De maandlasten zijn lager en dit is weer interessant voor mogelijke kopers. Het aanschaffen van een zonnepaneel mag dan vele voordelen hebben, toch is het niet eenvoudig uit te zoeken hoe u dit het beste kunt doen. Wegens de grote aandacht voor het milieu is groene energie een hot item geworden, waardoor er inmiddels ook vele aanbieders van zonnepanelen zijn. Hierdoor is het aanbod groot en wordt de keuze moeilijk. Daarom kunt u het beste even een kijkje nemen op solar-systemen.nl/. Hier is veel informatie te vinden over de aanschaf van zonnepanelen. Het is dus het ideale startpunt van uw zoektocht naar de aanschaf van groene energie.

 

Als u nog niet overtuigd bent van het nut van een zonnepaneel op uw dak denk dan nog even aan het volgende feit. Het ministerie heeft op 20 december 2012 nieuw budget van € 29.332.000 beschikbaar gesteld voor aanvragen uit 2012 en 2013. U krijgt dus ook nog eens subsidie.

Voordelen

Stel u bent overtuigd van de opbrengst van een zonnepaneel en besluit om er meerdere aan te schaffen. De volgende vraag die u mogelijk te horen zult krijgen is welke type zonnepaneel u op uw dak wilt plaatsen: mono of poly. Omdat het niet vanzelfsprekend is dat u weet wat daar mee bedoeld wordt volgt hier een korte uitleg. Zowel poly-kristallijn silicium als mono-kristallijn silicum worden gemaakt uit dezelfde grondstof namelijk silicumzand. Het verschil zit hem in het stolproces. Bij de poly zonnepaneel wordt er tijdens dit stolproces niets gedaan. Bij de mono variant wel. Deze wordt namelijk zo beïnvloed dat de kristallen in dezelfde richting komen te liggen, bij de poly liggen de kristallen in kriskras richting. Dit is mogelijk een nogal technisch verhaal, maar het heeft het volgende tot gevolg. Bij direct zonlicht zal een mono-kristallijne cel iets meer energie opwekken dan een poly-kristallijne cel van dezelfde oppervlakte. Als de vraag dus aan u gesteld wordt welk type zonnepaneel u wenst dan moet u overwegen hoe groot uw dak is. Als hier niet zoveel ruimte is doet u er verstandig aan om te kiezen voor de mono variant. Biedt uw dak meer dan genoeg ruimte dan maakt het niet zoveel uit welke variant u kiest.Om bovenstaand verhaal nog eens rustig terug te lezen kunt u het beste kijken op solar-systemen.nl. Op de website is veel informatie te vinden over zonnepanelen en de aanschaf ervan.Iedereen kan wel bedenken dat als de zon schijnt het hebben van zonnepanelen op je dak voordelen heeft. Maar ook als de zon niet schijnt levert u wat op. Om hier meer over te weten te komen en over de andere vele voordelen van een zonnepaneel kijk dan ook solar-systemen.nl.

http://www.solar-systemen.nl/