De kamervraag
Image default
Electronica en Computers

Welke smartwatches zijn dit jaar echt populair geworden?

Technologie heeft van deze wereld een heel kleine plaats gemaakt. Vandaag kunt u letterlijk de wereld om uw pols dragen. Het jaar 2015 was het jaar van fancy wrist wear. Wat het uiterlijk betreft, zou 2019 niet anders zijn. In feite gaat dezelfde trend door met mensen die met elkaar wedijveren om de beste smartwatch aller tijden te bezitten. Je kunt mensen vinden die smartwatches dragen voor elke activiteit en gelegenheid. Er was een tijd dat de prime en de enige functie van het horloge was om de tijd te vertellen. Tegenwoordig is deze functie slechts een van de vele andere functies die een horloge kan doen. In de loop van dit artikel zullen we de beste smartwatch over een reeks categorieën zien.

Beste smartwatch voor iOS: Apple Watch

Wat ontwerpen en functies betreft, kunnen maar weinig bedrijven Apple matchen. Met dit horloge om je pols kun je de iPhone thuislaten. Het wordt geleverd in twee maten, 38 mm en 42 mm. De schermgrootte, levensduur van de batterij en de gebruikerservaring zijn enkele van de uitdagingen voor elke fabrikant van smartwatchs. Apple is blijkbaar de hoek om gegaan met deze beste smartwatch voor 2016 . De hoge prijs (vanaf $ 349) zou de enige demper kunnen zijn voor een overigens uitstekend product. U kunt elke melding krijgen, zoals WhatsApp-berichten, Gmail-meldingen, enzovoort. Dit is ook een goed horloge voor wat betreft het kijken naar uw gezondheid. Een Apple-product, u kunt ook “Siri” aan boord hebben. Zelfs met een gebrek aan GPS in zijn basisversie, is dit een verdomd goede smartwatch.

Beste smartwatch voor Android: Sony SmartWatch 3

In vergelijking met de Apple Watch heeft deze smartwatch een GPS-verbinding. Aangedreven door een quad-core 1,2 GHz Arm A7-processor, dit is een krachtig product. Muziek afspelen met Bluetooth-luidspreker is tegenwoordig een gangbare functie in elke smartwatch. Met behulp van de GPS-connectiviteitsfunctie kunt u uw runs volgen zonder uw smartphone altijd bij u te moeten hebben. Geprijsd op $ 249, dit is een complete smartwatch in alle opzichten. Het kan doen met een betere schermweergave. Misschien corrigeerde Sony deze afwijking in hun toekomstige versies. Je kunt dit echter wel de beste smartwatch voor Android noemen.

Geld zou geen probleem moeten zijn: Tag Heuer Connected:

Voor de echte kenner zou de Tag Heuer helemaal geen problemen moeten opleveren. Ze zoeken stijl en klasse. De Tag Heuer heeft deze aspecten in overvloed. U zou een Tag Heuer moeten bezitten om het belang ervan te begrijpen. Deze beste smartwatch staat daar bovenaan. Een luxe horloge, de Tag Heuer is een schoonheid. Ze hebben de beste wijzerplaten aller tijden. Dit is een Zwitsers product. Precisie zou nooit een probleem zijn met deze horlogemakers. Hoewel dit horloge niet compatibel is met GPS, is dit een geweldige slimme horloge. U moet de prijs niet bekendmaken.

Beste smartwatch voor het prijsbewuste: Asus ZenWatch 2

Dit horloge is in alle opzichten een krachtig horloge. Met een Qualcomm Snapdragon 400 1.2 GHz-processor heeft deze beste smartwatch 512 MB RAM en 4 GB opslagcapaciteit. Wat betreft het uiterlijk past deze smartwatch perfect bij de rekening. Zoals alle Android-smartwatches heeft ook dit horloge een uitstekende levensduur van de batterij. Het ontbreken van GPS kan fitnessfanaten teleurstellen. Misschien is dit hoe ze de kosten verlagen. Voor de budgetbewuste echter is dit de beste smartwatch voor $ 149.

 

https://electronicagadgets.nl/smartwatch-huawei/

Gerelateerde artikelen

Sport verbeteren door de scheidsrechter te verbeteren

Denk hieraan als je een drone kopen gaat

Kijk kritisch naar uw beveiliging