De kamervraag
Image default
Electronica en Computers

Drone met camera

Wat is een drone met camera?

Een drone met camera is een speciale soort drone. Normale drones hebben eigenlijk maar één doel. Vliegen voor de fun. Een drone met camera is veel functioneler. De naam zegt het eigenlijk al, er is een camera aan de drone toegevoegd. Hierdoor krijgt de drone de mogelijkheid om foto’s en video beelden te maken.

Welke camera heeft zo’n drone?

Elke drone is anders, zo ook de camera’s die bij drones worden meegeleverd. De AR Parrot drone heeft bijvoorbeeld een hele beperkte camera. De DJI Phantom 2 heeft daarentegen een hele geavanceerde camera die HD beelden kan maken.

Sommige drones zijn uit te rusten met bijvoorbeeld een GoPro. De drones die dit kunnen zijn dan ook het populairst. De GoPro biedt namelijk veel meer dan een standaard camera.

Welke camera past het best bij mij?

Wat wil je met de drone gaan doen? Wil je je drone commercieel gaan inzetten? Dan is het aan te raden om een drone te nemen die met een GoPro kan filmen. Wil je voor de lol in de achtertuin vliegen? Dan kan de AR Parrot drone al genoeg zijn. Over het algemeen kiezen de meeste mensen voor een DJI Phantom 2 vision plus drone. Deze drone heeft overduidelijk het meest te bieden.

http://www.droneselect.nl/drone-met-camera/